Hoker-Fagyas Sportegyesület

1181 Budapest XVIII. kerület | BUDAPEST
Gilice tér 1.
Kapcsolat
Kapcsolattartó: Horváth József Péter
Telefon: +36-20/946-0571, +36-30/699-4287, +36-30/916-4741
E-mail: peter.horvath@hokerkft.hu

Bemutatkozás

Pestszentlőrinc szívében, jól megközelíthető helyen, a Gilice téren 2012 óta üzemelteti a Hoker-Fagyas Sportegyesület a télen-nyáron nyitva tartó 4 pályás teniszcentrumot.

 

 Kiváló minőségű, este megvilágított, télen új sátrakkal fedett salakos teniszpályákon, minden igényt kielégítő klubházzal egész évben várják a teniszkedvelő profikat és amatőröket egyaránt. A pályákon nyitvatartási időben (7-21-ig) szakképzett teniszoktatás folyik kezdőknek, haladóknak, iskolásoknak és az idősebb korosztálynak egyaránt.

A tenisziskola tanítványainak kedvezményes pályafoglalást biztosítanak. A kerület iskoláiban is igyekeznek népszerűsíteni a sportágat: 2017 tavaszán például a Piros Iskolába és a Kastélydombi Általános Iskolába látogattak el, hogy a gyerekek kedvet kapjanak a sportoláshoz és a teniszezéshez. Testnevelés órák keretében lehetőségünk adódott, hogy bemutassák a tenisz alapjait.

A felnőtt férfi együttes évről évre lépett előre: az OB III., majd egy évvel később a II. osztály megnyerése után, az I. osztályban is az élen végzett a XVIII. kerületi gárda,  s így feljutott a Szuper Ligába. A felkészülés tárgyi és anyagi feltételeit a csapattulajdonos Horváth Péter cége, a Hoker-Szivattyúk Kft. biztosítja. A cég 2012 óta üzemelteti a Gilice téri teniszpályákat, itt edz a csapat, s itt játssza a hazai mérkőzéseit.

A csapat a Hoker név mellett a Fagyas nevet is viseli. Azét a Fagyas Katalinét, aki fiatalon, 53 éves korában hunyt el. Az Európa-bajnok, kétszeres Eb-ezüstérmes, négyszeres magyar bajnok haláláig a Malév SC teniszszakosztályának volt a vezetője, edzője. Kiváló képességeit jellemzi, hogy a pályafutása során legyőzte többek között Martina Navratilovát és Jana Novotnát is, akik a női teniszsport klasszikusai közé tartoztak.

 

Részletek

A pályák száma
4
Fedett pályák nyáron
0
Fedett pályák télen
4
A pályák borítása
salakos
Éves nyitvatartás
a szabadtéri szezonban
a fedettpályás szezonban
Heti nyitvatartás
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
Nyitvatartás napszakokban
világosodástól 8-ig
8-tól 13-ig
13-tól 16-ig
16-tól 20-ig
sötétedés után is
Nyitvatartás
H-V: 7-21
Előfoglalás
nincs
Sportszolgáltatások
labda kapható
ütő bérelhető
ütőhúrozás
oktatás
ütőpartner
teniszbolt
További szolgáltatások
öltöző
zuhanyozó
büfé, kávézó
ingyen parkolás
Szálláshelyek a közelben
igen

Térkép

Hozzászólások

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső