M.E.S.E. Tenisz, Vadaskert

1021 Budapest II. kerület | BUDAPEST
Vadaskerti u 1-3.
Kapcsolat
Kapcsolattartó: Kardhordó Szilárd, Hagyó Balázs
Telefon: +36-70/384-1177, +36-70/384-2720, +36-20/776-6571
E-mail: szilard.kardhordo@gmail.com, mesetenisz@gmail.com,

Bemutatkozás

Az egykori Rádió-pályák helyén, fákkal övezett kitűnő levegőjű környezetben lehet teniszezni. A magánórák mellett optimális edző – játékos arányban tartanak csoportos edzéseket, nyári táborokat.

Sokan azt hiszik, hogy a versenysport minden más feladásával jár. Ezzel mi nem értünk egyet, és olyan alternatívát kínálunk, ami nem állít tizenéves fiatalokat olyan súlyos válaszút elé, hogy “tanulás vagy sport”.

Támogatni szeretnénk mindenkit egy hosszú úton, ami nem feltétlenül a Grand Slam-győzelemhez vezet, ahol a tenisz nem cél, hanem eszköz a személyes fejlődéshez. Mindegy, hogy profi teniszről, egyetemi ösztöndíjról, vagy házi versenyről beszélünk, célunk, hogy olyan jól képzett játékosokat neveljünk, akik a tenisz révén kiemelkednek társaik közül, és jobban megállják a helyüket az életben. Programunk mind a pályán mind pedig a pályán kívül magas követelményeket támaszt a játékosokkal szemben, hogy mindenki a legtöbbet tudja kihozni magából.

Olyan egyesületet szeretnénk létrehozni, ahova mindenki szívesen jön edzeni, ahol az alapvető emberi értékek legalább olyan fontosak, mint maga a sport. Ennek megteremtéséhez olyan edzői gárdára van szükség, akik szakmailag felkészültek, egyetértenek a filozófiával, és be is tudják azt építeni a mindennapi munkájukba. A körülmények így mindenki számára adottak ahhoz, hogy az edzéssel eltöltött időből a lehető legtöbbet profitáljon.

A telepen 2018 nyarán elkészült az ország első padel-centruma, a tenisz és a fallabda ötvözetéből született, a világ több mint ötven országában népszerű sportág játszóhelye.

Részletek

A pályák száma
6
Fedett pályák nyáron
0
Fedett pályák télen
6
A pályák borítása
salakos
Éves nyitvatartás
a szabadtéri szezonban
a fedettpályás szezonban
Heti nyitvatartás
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
Nyitvatartás napszakokban
világosodástól 8-ig
8-tól 13-ig
13-tól 16-ig
16-tól 20-ig
sötétedés után is
Nyitvatartás
H-V 6-22
Előfoglalás
nincs
Sportszolgáltatások
labda kapható
ütő bérelhető
ütőhúrozás
oktatás
ütőpartner
További szolgáltatások
öltöző
zuhanyozó
büfé, kávézó
ingyen parkolás
Szálláshelyek a közelben
igen

Térkép

Hozzászólások

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső