Europe Tennis Center

1203 Budapest XX. kerület | BUDAPEST
Közműhelytelep u. 21.
Kapcsolat
Kapcsolattartó: dr. Brányik Györgyi
Telefon: +36-70/327-9222, +36-1/283-1042
E-mail: europetenniscenter@gmail.com

Bemutatkozás

A téli-nyári játéklehetőséget nyújtó 9 pályás klub a Soroksári út és a Ráckevei Duna ág közötti területen található, a Mediterrán lakópark és a jégcsarnok szomszédságában.

 

 

Az 1,5 ha területen elhelyezkedő pesterzsébeti klub a teniszpályákon kívül óriási méretű zöldterülettel, minden igényt kielégítő klubházzal, és 50 gépkocsinak elegendő zárt parkolóval rendelkezik.

A Europe Tennis Center egy olyan tenisz klub, mely mindenki számára lehetőséget nyújt a sportág korlátlan élvezetére, legyen az profi vagy amatőr, idős vagy fiatal, kezdő vagy haladó. Amatőr tenisz, egyéni és csoportos oktatás, gyerek és versenytenisz egyaránt szerepel a kínálatukban. A klub mérete és adottságai kiválóan alkalmasak amatőr, profi, és társasági teniszversenyek megrendezésére is. A versenyrendezési referenciák között megtalálhatóak felnőtt magyar bajnokságok, ITF junior, és felnőtt világranglistás pénzdíjas profi, un. Future versenyek. A legbüszkébbek a 2016-ban megrendezett 100.000,-USD összdíjazású ITF női profi versenyre, valamint az itt megrendezett Magyarország-Szlovákia férfi Davis Kupa-mérkőzésre.

Az Europe Tennis Center és közvetlen környezete Budapest legdinamikusabban fejlődő sportrégiója. A klub szomszédságban megtalálható fedett jégcsarnok, fedett uszoda és strand, az ESMTK labdarugó telepe és műfüves focipályái, valamint a Dunán - mely kb. 100 m-re van a klubtól - számos vízisport-telep. A klub kiválóan alkalmas napközbeni kikapcsolódásra, sportolásra, mert gyorsan és könnyen bármilyen közlekedési eszközzel megközelíthető.

.

 

 

 

Részletek

A pályák száma
9
Fedett pályák nyáron
0
Fedett pályák télen
6
A pályák borítása
salakos
Éves nyitvatartás
a szabadtéri szezonban
a fedettpályás szezonban
Heti nyitvatartás
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
Nyitvatartás napszakokban
világosodástól 8-ig
8-tól 13-ig
13-tól 16-ig
16-tól 20-ig
sötétedés után is
Nyitvatartás
H-V: 6-22
Előfoglalás
van
Sportszolgáltatások
labda kapható
ütő bérelhető
ütőhúrozás
oktatás
ütőpartner
teniszbolt
További szolgáltatások
öltöző
zuhanyozó
fitness
büfé, kávézó
sportbolt
ingyen parkolás
Szálláshelyek a közelben
igen

Térkép

Hozzászólások

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső