Budai Tenisz Centrum

1122 Budapest XII. kerület | BUDAPEST
Szamos u. 2/c.
Kapcsolat
Kapcsolattartó: Recepció
Telefon: +36-30/226-1510, +36-30/226-1890
E-mail: csabababos@mail.datanet.hu

Bemutatkozás

A Babos és Gécsek családok nevével fémjelzett Budai Tenisz Centrum ultramodern sportközpontja veszi át az egykori BSE-pályák szerepét. Öt salak és négy kemény pálya, egész éves üzemelés.

 

A mintegy száz éves hagyományra visszatekintő városmajori (egykori BSE) teniszközpont felújítása 2017-ben fejeződött be. A közös beruházás során az MTK Budapest és az üzemeltető mind a kilenc pályát felújította, valamint a klubházat is új köntösbe öltöztette. 

Öt darab osztrák technológiával épített borított salakpálya, valamint négy darab felület-rugalmas, ízületkímélő Rebound Ace keménypálya várja a teniszezőket.  Téli időszakban ezeket a nemzetközi versenyre is alkalmas pályákat korszerű, alumíniumvázas tetőszerkezet fedi, amely az egészségre és a környezetre nézve is számos előnyös tulajdonsággal bír.

A klubházban helyet kapott egy ízletes és változatos ételeket kínáló étterem és büfé, egy orvosi részleg (különböző szolgáltatásokkal, mint például ortopéd szakorvosi rendelés, dietétika, vagy fizikoterápia), valamint egy fitnesz terem, a TechnoGym® legújabb gépeivel.

A BTC Edzésközpont az MTK Tenisz Szakosztályának kiemelt helyszíneként működik. Fő célja az utánpótlás-nevelés kiemelkedő bázisaként szolgálni, az ovitenisztől az ATP/WTA szintig terjedő volumen teljes lefedésével. A fiatal játékosok és versenysportolók felkészítését magasan kvalifikált és nemzetközi tapasztalattal rendelkező specialistákból álló stáb látja el, melynek vezetését világbajnokunk, Babos Tímea édesapja, Csaba látja el.

 

 

 

Részletek

A pályák száma
9
Fedett pályák nyáron
0
Fedett pályák télen
9
A pályák borítása
salakos
kemény
Éves nyitvatartás
a szabadtéri szezonban
a fedettpályás szezonban
Heti nyitvatartás
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
Nyitvatartás napszakokban
világosodástól 8-ig
8-tól 13-ig
13-tól 16-ig
16-tól 20-ig
sötétedés után is
Nyitvatartás
H-V: 6-22
Előfoglalás
van
Sportszolgáltatások
labda kapható
ütő bérelhető
ütőhúrozás
oktatás
ütőpartner
teniszbolt
További szolgáltatások
öltöző
zuhanyozó
wellness
fitness
büfé, kávézó
étterem
sportbolt
Szálláshelyek a közelben
igen

Térkép

Hozzászólások

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső