Városi Fürdő és Szabadidőközpont

8700 Marcali | Somogy megye
Rózsa u. 2/a
Kapcsolat
Kapcsolattartó: Györkös Tamás igazgató, Palacskó Attila
Telefon: +36-85/515-200, +36-30/773-9029, +36-30/520-8527
E-mail: gyorkos1965@gmail.com, level@marcalifurdo.axelero.net

Bemutatkozás

A nagyszerű környezetben levő, parkos, modern fürdő területén négy salakos teniszpálya, s számos egyéb sportolási lehetőség van.

A fürdő egy 80 000 m2-es parkban található. A komplexum széleskörű szolgáltatásai között minden korosztály megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget. A fürdőben versenysportmedence, csúszda, gyermekpancsoló, termál - és gyógymedencék találhatóak. A kényeztetésre és felfrissülésre vágyókat egy szauna, egy gőzkabin, egy hidegvizes merülőmedence és egy jakuzzi várja.

Az aktív pihenést előnyben részesítők igényeit négy teniszpálya, két strandkézilabda- és strandröplabda pálya, valamint kosárlabda pálya szolgálja. A gyermekjátszótér a nagyméretű homokozókon kívül 18 féle épített játékelemmel rendelkezik.

A városi teniszélet régi hagyományokra nyúlik vissza. Eleinte a kórház területén önerőből megépített 2 salakos teniszpálya szolgálta a teniszezni vágyók igényeit. A szakosztály 2002-ben alakult meg a Marcali VSZSE Tenisz Szakosztálya néven.

A Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont egy hatalmas parkban helyezkedik el. A fürdőben úszó-, gyermekmedence, valamint termál és gyógymedencék szolgálják a kikapcsolódni érkezők igényeit.

Részletek

A pályák száma
4
Fedett pályák nyáron
0
Fedett pályák télen
0
A pályák borítása
salakos
Éves nyitvatartás
a szabadtéri szezonban
Heti nyitvatartás
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
Nyitvatartás napszakokban
8-tól 13-ig
13-tól 16-ig
16-tól 20-ig
Nyitvatartás
H-V: 8-20
Előfoglalás
nincs
További szolgáltatások
öltöző
zuhanyozó
büfé, kávézó
étterem
Szálláshelyek a közelben
igen

Térkép

Hozzászólások

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2021

Pályakereső