Sport11 Sport- Szabadidő- és Rendezvényközpont

1112 Budapest XI. kerület | BUDAPEST
Kánai út 2.
Kapcsolat
Kapcsolattartó: Jancsurák József
Telefon: +36-30/904-9249
E-mail: joci666@gmail.com

Bemutatkozás

A volt Sportmax átkeresztelése után is ugyanazok a feltételek: elegáns környezetben 8 szabadtéri salakpálya, modern sportcsarnok, fitness és uszoda várja a sportolni vágyókat.

Kevés fővárosi intézmény büszkélkedhet olyan rekreációs környezettel, mint a Sport11 sport, szabadidő és rendezvényközpont. 

A közel 43 000 m2-en elterülő multifunkcionális sport és rendezvényközpontban uszoda és wellness részleg, fitnessterem, 2000 m2-es sportcsarnok, műfüves labdarúgópályák, fallabdapályák, teniszcentrum, szabadtéri kosárlabda és strandröplabda pálya várja az amatőr és profi sportolókat, sportegyesületeket. 

A Sport11 festői környezetben található. Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Vendégei számára 250 ingyenes parkolóhelyet – mely igény esetén 500 férőhelyesre bővíthető, éttermi és büfé szolgáltatásokat biztosít.

A központ alkalmas céges sport és családi napok, konferenciák, sportrendezvények, outingok, kiállítások, vásárok, termékbemutatók, szalagavatók, karácsonyi évzáró bulik és számos egyéb esemény megrendezésére.

A tágas, három szintes épületet az egymástól jól elkülöníthető funkciók teszik igazán változatossá. Az itt megtalálható több egységből álló fitness részleg, kozmetika egység, masszázsszobák, tágas öltözők, úszó tan- és élménymedencék, a biztonsági előírásokat kielégítő, sportversenyek rendezésére minősített  sport és rendezvénycsarnok, valamint büfé, különtermek biztosítják a vendégek igényeinek minél szélesebb körű kielégítését.

Részletek

A pályák száma
7
Fedett pályák nyáron
0
Fedett pályák télen
0
A pályák borítása
salakos
Éves nyitvatartás
a szabadtéri szezonban
Heti nyitvatartás
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
Nyitvatartás napszakokban
világosodástól 8-ig
8-tól 13-ig
13-tól 16-ig
16-tól 20-ig
sötétedés után is
Nyitvatartás
H-V: 6-22
Előfoglalás
van
Sportszolgáltatások
labda kapható
ütő bérelhető
ütőhúrozás
oktatás
ütőpartner
További szolgáltatások
öltöző
zuhanyozó
wellness
fitness
büfé, kávézó
étterem
sportbolt
ingyen parkolás
Szálláshelyek a közelben
igen

Térkép

Videó

Hozzászólások

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső