A decemberben megjelent lexikon mellé most újabb teniszes kiadványt kínálunk, a hagyományos Évkönyvet, mely a 2020-as esztendő eseményeit, eredményeit összegzi.

A két könyvet egy csomagban jelentős kedvezménnyel viszi házhoz a megrendelőnek a csomagfutár.

 

Árvay Sándor: KI KICSODA A MAGYAR TENISZBEN?

A hazai teniszsport másfél évszázadának szereplőit ismerhetjük meg a kötet 1088 életrajzi szócikkének segítségével. Megtudható, ki volt az első wimbledoni tudósítónk, s hogy a remek stílusban teniszező Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert miként vélekedett e sportágról. Kiderül, hogy milyen életutat járt be az a szövetségi kapitány, aki 429 meccsen ült a válogatott kispadján…

Redaktor Sport, 2020. | kötésmód: keménykötés – védőborító | oldalszám:496

ára: 4900 Ft + szállítási költség 500 Ft


 

A TENISZ-PALYA.HU ÉVKÖNYVE – 2020

Évkönyvünk 73 cikkben számol be az elmúlt esztendő hazai eseményeiről, portréinkban a 12 esztendősök bajnokáról, az utánpótlás korosztályok tehetségeiről, a szeniorokról épp úgy szó esik, mint az edzők, sportvezetők munkájáról. Megtudhatjuk, miért válóok egy amerikai ösztöndíj, s arra is választ kapunk, hogy miért maradtunk le a profi tenisz generációváltásáról.

Redaktor Sport, 2021. | kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött, a fedél fóliázva | oldalszám:208

ára: 2400 Ft + szállítási költség 500 Ft


 

A KÉT KÖNYV EGY CSOMAGBAN:

4900 + 2400 = 7300 HELYETT CSAK 5800 Ft, szállítási költség 500 Ft


 

A könyvek megrendelhetők a WEBSHOPUNKBAN vagy a teniszkonyvek@tenisz-palya.hu email címen.

Az e-mail-es megrendelésnél feltétlenül adja meg a postázáshoz és számlázáshoz szükséges adatokat (név, postacím), valamint az esetleg szükséges kapcsolatfelvételhez telefonszámot és e-mail címet.

 

 

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső