Ahány ház, pontosabban ahány klub, annyi szokás.

Az energiaválságra, az emelkedő árakra eltérő módon reagál mindenki. Van, ahol fel sem húzzák a sátrakat, van ahol költözködnek és máshol bérelnek helyet, s van olyan is, ahol hideg üzemmódban dolgoznak tovább.

A tabáni és budakeszi teniszezők és a vadaskerti/nagyréti padelezők megoldását ismertetjük.

Fotó illusztráció, Miskolc, Egyetemvárosi sátor, 2021

 

(Lapszemle, Facebook) * Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a téli szezonban a Tabáni Családi Tenisziskola elköltözik 11. kerületi Park Teniszklubba. (1114 Budapest, Fadrusz u. 1., https://www.facebook.com/parktenisz)

Ez azt jelenti - tekintettel a kialakult helyzetre, hogy hétköznap nem tartunk tanfolyami foglalkozásokat. Helyette szombaton és vasárnap 14 órától 18-ig érdeklődéstől függően lesznek edzések 4 éves kortól 17 éves korig, életkornak és tudásnak megfelelően csoportokra osztva.

Fontos: ugyanitt lehetőség van felnőtteknek csoportos edzésre jelentkezni!

Kedves Szülők, tisztelt barátaink! Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel, akik szeretnék megismerni a tenisz sportágat és sportosan tölteni a téli időszakot is!
Szakképzett edzőink szeretettel várják a kicsiket és nagyokat!
Érdeklődni: Földényi Diána, 06-30/986-9101

A Molnár Teniszakadémia Budakeszin dupla akciót tart novemberben Teniszezz féláron! jelszóval: 

https://molnarteniszakademia.eu/teniszezz-felaron-novemberben/

 

molnarek

 

*

PADEL

Winter is coming... Igen igen, feltartóztathatatlanul érkezik tél tábornok. És vele a hideg. De evvel együtt a globális felmelegedés is reméljük segíti a gázszámláinkat könnyíteni és persze a kültéri padelt is!

Arra gondoltunk, idén nyitva tartjuk mindhárom klubunkat, hogy kedvezzünk a merészebbeknek, a fázósaknak, meg azoknak, akinek teljesen mindegy hol játszanak, mert minden fejben dől el.

Épp ezért a Vadaskerti úti es nagyréti pályáink nyári áron, de fűtés nélkül egész télen elérhetőek lesznek. Pasaréten a teljes fedett sátor átlagosan egy kellemes 10 fokot biztosít, míg Nagyréten a sátortető véd az esőzések ellen. Mindeközben a Premier Padel Park csarnokban fűtött pályákkal várunk benneteket, téli árakon - az árlista már fent van a site-on. Válasszátok ki, melyik a szimpatikus számotokra, de lényeg hogy játsszatok és gyertek!
Ja, és online is foglalhattok mindhárom helyszínre - csak kérjük előre egyenlítsétek ki a pályák árát! A nyitott pályáinkon alapból recepció nem lesz, de ha jelzitek előre, ütőt és labdát biztosítunk!

 

padel telre 2022 copy

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső