Befejeződött a 2022-es szabadtéri versenyszezon a DEAC Dóczy József utcai sportközpontjában.

Magyar Krisztián, illetve Szabó Tibor nyerte a hajdú-bihari mesterversenyek trófeáit.

 

(Lapszemle: dehir.hu) * A játékosok és teniszt kedvelők legnagyobb örömére zsúfoltra sikeredett Debrecenben az utolsó hónap a szabadtéri szezonban. Október első hétvégéjén gyerekversenynek, második hétvégéjén a megyei bajnokságnak, ezt követően felnőtt első-, másodosztályú és korosztályos versenynek, múlt hétvégén pedig az egyéni Mesterversenyeknek és a Kálmán napi páros tornának adott otthont a DEAC sportközpontja.

A szabadidős és amatőr Mesterversenyekre az a 8-8 legjobb játékos kapott meghívót, akik idén a legtöbb pontot szerezték az egyéni tornákon. A szabadidős kategóriában Szabó Tibor bizonyult a legjobbnak, aki Kerekes Károlyt múlta felül a döntőben. Az amatőr egyéni Mesterversenyen a ranglistavezető Magyar Krisztián megvédte címét miután Velkey Ambrust sikerült legyőznie a fináléban.

Hogy a többi játékos se maradjon játék nélkül, ezért a hagyományoknak megfelelően megrendezésre került a Kálmán napi páros torna is, ahol az egyik "ünnepelt" két év után ismét a dobogó legfelső fokára állhatott. Milbik Kálmánnak Máthé Gáborral az oldalán döntő játszmában sikerült megnyernie a döntőt a Kertész Attila, Barabás Bence kettős ellen.

Amatőr egyéni
1. Magyar Krisztián
2. Velkey Ambrus
3. Griger András és Juhász Alex
Vigaszág: Palotai Szabolcs

Szabadidős egyéni
1. Szabó Tibor
2. Kerekes Tibor
3. dr. Géczy Béla és Tran Balázs
Vigaszág: Rebák Attila

Kálmán napi páros
1. Milbik Kálmán, Máthé Gábor
2. Kertész Attila, Barabás Bence
3. Riskó Roland, Molnár Zoltán és Juhász Alex, Vinnai Tamás
Vigaszág: Petrás Péter, Kollár Péter

 

kerekes karoly szabo tibor 2022

szabadidos csoport 2022

 

 

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső