Családias hangulatban, sok gyerekkel, sok generációval, sok indulóval, sok kategóriával és sok nemzet képviselőjével gazdagítva zajlott a hétvégi verseny.

 

(Lapszemle, Facebook) *  Egy nagy izraeli csoport is tiszteletét tette és rögtön két kategóriában szerepeltek. Külön öröm, hogy első alkalommal indítottuk be a Réz kategóriát, elsősorban a sporttal ismerkedők számára – tudtuk meg a klub Facebook posztjából.

Kezdjük a Gold csoporttal, a király kategóriával, ahol a fiatal sztárjaink,  Urvölgyi Marcell és Dankó Dorian győzedelmeskedtek a Pákay Péter,  Szakács Oli páros felett 7:5, 6:2 arányban. A harmadik helyen az Urbán Tamás, Igor Girutskiy páros végzett.  

Ezüst kategóriában izraeli vendégjátékosaink házi döntője zajlott, ahol Bakshi Tom és Harel Ben David győztek 9:3 arányban Semi Elyakim és Natanel Gottfried felett. Harmadik helyen végzett Szintai Dániel és Winkler Marcell duója miután nagy csatában legyőzték a verseny harmadik izraeli duóját.

Bronz kateóriában Rusznák Dániel és Szécsi Dávid nyert Zoboki Zoltán és párja, Komoróczy Iván ellen 6:4, 6:4-re. Róbert László és Kovács Dani lett a harmadik.

Az új Réz kategóriánk első győztese Polonyi Patrik és Kenyeres Bálint, akik a kínai Chun Xiao Shan és gyermeke, Han Lei Shan ellen nyertek a döntőben. Harmadikak lettek az Urvölgyi lányok, Blanka és Kamilla.

 

padel asz 2 2022

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2021

Pályakereső