Nyomtatás

Hogy ez mennyit ér, megítélés kérdése. Forintban alig több, mint két kávé ára.

A teniszhez kötődő állandó olvasóink létszámában azonban nem lebecsülendő.

A napokban átlépte az ezret Facebook-követőink tábora.

 

(tenisz-palya.hu) * Olvasói létszámban az ezer akár jelentősnek is mondható - nem hasonlíthatjuk persze a nagy hírmogulok, influenszerek, nemzetközi vagy hazai médiaportálok olvasottságához, de kis sportszakmai weboldalak tekintetében elfogadható az adat.

Különösebb dicsekvésre nincs okunk, de mini szerkesztőségünket örömmel tölti el, hogy a tenisz-palya.hu Facebook-oldalát állandóan követők száma átlépte az ezres határt.

A tenisz-palya.hu portál a sportág legolvasottabb hazai internetes weboldala, kizárólag a magyarországi tenisszel foglalkozik, elsősorban a médiában kevesebb figyelemhez jutó klubtenisszel, az edzők munkájával, az utánpótlássporttal, a társ-szakágakkal (speciális olimpiai tenisz, kerekesszékes-, strandtenisz és padel), valamint a szeniorok játékával.

Nem eredményeket közlünk, hanem portrék, beszélgetések, elemzések formájában adunk képet a sportág magyarországi helyzetéről. Cikkeink naponta jelennek meg. Több mint kétezer írást jegyeztünk a 2017-es indulás óta (egy-egy cikk olvasottsága a néhány száz és a 15 ezer között mozog, témától függően), a Facebook-on jelenleg már 1003 állandó követőnk van, havi hírlevelünk 6733 címre jut el (kifejezetten a teniszben érdekelt sportolók, edzők, klubvezetők, vállalkozók, gazdasági, kulturális és politikai vezetők részére). Adatbázisunkban 843 hazai teniszezési lehetőséget (klubot, iskolát, szállodát) kínálunk, s olvasóink rendszeresen élnek is segítségünkkel a pályakeresés-, foglalás lehetőségével.

Reméljük, a rövidesen rajtoló szabadtéri szezonban tovább növekszik olvasói táborunk, erősödik kapcsolatunk.

FaLang translation system by Faboba