Nyomtatás

Már a törökországi helyszínen tartózkodik a kerekesszékes Világkupa selejtezőn csütörtöktől vasárnapig szereplő magyar válogatott.

A szeniorok kontinensbajnoksága június elején Losinj szigetén lesz.

 

tenisz-palya.hu * A Farkas László, Farkas Attila, Lelik Ferenc alkotta magyar kerekesszékes válogatott csapat csütörtökön kezdi meg a küzdelmeket Antalyában, a Megasaray Tennis Academy pályáin.

A 12 ország részvételével zajló esemény idén rendkívül erős mezőnyt sorakoztat fel, a sportág legjobb csapatai közül is a selejtezőbe kényszerült néhány együttes, így nem lesz könnyű dolga a mieinknek a május 2-8. közötti portugáliai döntőbe kerülésért zajló tornán.

Ami a mostani törökországi selejtezőt illeti, március 17-21. közötti küzdelmeken többek között Kenya, Marokkó, Nigéria, Dél-Afrika, a házigazda török válogatott, valamint Magyarország csapata is ott lesz. Nagy-Britannia együttesében a 15-szörös Grand Slam-bajnok, a világrangsor élén álló Alfie Hewett is szerepel.

Frissítés:

Elkészült a sorsolás a Világkupa selejtezőn, csapatunk Olaszországgal és Horvátországgal került egy csoportba.

*

Egy másik testvérsportág, a szenior szakág játékosai még csak készülődnek az esztendő egyik legfontosabb eseményére, a június 6-12. között a horvátországi Veli Losinj szigetén esedékes Európa-bajnokságra. Az ITF 1000-es torna házigazdája ezúttal az új Ljubicic Tennis Academy lesz, ahol a világhírű játékos és edző, valamint a Horvát Tenisz Szövetség közös rendezésében kerül sor a tornára.

Óriási mezőnyökkel, hiszen a hölgyek és az urak számára egyaránt valamennyi korosztály (a 30+ kategóriától a 90+ korosztályig) küzdelmeit egyetlen helyszínen, azonos időpontban rendezik, ráadásul nyílt versenyként hirdetik meg az Európa-bajnokságot, így más kontinensekeről is fogadnak nevezéseket.

FaLang translation system by Faboba