Két nap van még hátra a fedett pályás idény legrangosabb hazai veterán viadalának nevezési határidejéig.

A Körmöczy Zsuzsa emlékverseny (ITF S700) harminc országból jóval több mint háromszáz játékost vár majd február 8-13. között a budai Park Teniszklub pályáira.

 

(tenisz-palya.hu) * A mögöttünk levő esztendőt záró Római Cup nemzetközi szenior tenisztorna küzdelmein sikerült nevezési csúcsot elérni, most a Körmöczy emlékverseny ezt is felülmúlja: 30 országból 316 nevezés érkezett mostanáig.

- Február 1-jén, kedden délelőtt 10 órakor van a jelentkezési határidő, s a korábbi tapasztalatok jelzik, a nevezési hajrában is sokan jelzik érkezésüket, így tovább bővül a mezőny. Lesz dolga Barbarics Tamás versenybírónak és Bíbok Tamás versenyigazgatónak, hogy a sorsolást követően kialakítsa a játékrendeket. Nyolc pályán tudunk játszani itt, a Park sporttelepén, de elképzelhető, hogy alkalmanként bérelni is kell további pályákat a közelben, ugyanis egyetlen nevezést sem akarunk elutasítani. A középső korosztályokban nagyon nagy mezőnyök lesznek, bőven a tervezett 32-es tábla befogadóképessége felett, így "tágítani" kell a táblákat, hogy minden nevező játéklehetőséghez jusson. Jellemző az érdeklődés nagyságára, hogy még a férfi 90+ mezőnyében is van már három jelentkezőnk - adott felvilágosítást az aktuális helyzetről Erdei Csaba, a Szenior Tenisz Szövetség elnöke

Két időpontot jegyezzünk meg tehát: február 1., kedd 10 óra a nevezési határidő, illetve február 8., kedd reggel pedig a meccskezdések terminusa.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső