Különleges akciót indított a Szenior Tenisz Szövetség elnöksége.

A veteránok Kupa akciója a gyermekek a versenyzési kedvét igyekszik támogatni.

 

A hazai szenior szövetség beszámolója szerint a játékosoktól számos jelzés kaptak, hogy az évtizedek alatt összegyűlt kupák kimerítették már a lakásban rendelkezésre álló helyet, de, hogy ne kelljen kidobni őket, szívesen felajánlanák valamilyen nemes célra.

Nos, már most gondolva a jövő szenior játékosaira, a szövetség elnöksége úgy döntött, az idei évtől elkezdik a szabadidős, illetve amatőr gyermek teniszversenyek támogatását is. Ennek a programnak első lépéseként begyűjtik a már felesleges, de még jó állapotú kupákat, melyeket egy plakett-cserével újból fel lehet használni, és amelyek - mint fogalmaznak - a gyerekek versenyzési kedvét reményeik szerint pozitívan fogják befolyásolni.

"Aki úgy érzi, hogy szeretne csatlakozni a programunkhoz, és felajánlja feleslegessé vált kupáit, jelezze a seniortennishungary@gmail.com e-mail címen. A kupák elszállításáról gondoskodunk, és egy csereajándékkal köszönjük meg minden támogató felajánlását" - olvasható a Szenior Tenisz Szövetség hírlevelében.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső