Véget ért hazánkban az idei Kinder Joy of Moving versenysorozat.

Tisztázódott, kik utazhatnak novemberben a Rafael Nadal Akadémiára, hogy a nemzetközi Masters versenyen képviseljék Magyarországot.

 

(huntennis.hu) * A sorozat áprilisban kezdődött Balatonbogláron, majd két budapesti és egy székesfehérvári állomás után amögöttünk lévő hétvégén visszatért Boglárra.

Az U10-es lányoknál már korábban eldőlt, hogy a korábbi WTA tornagyőztes Gubacsi Zsófia kislánya, Nógrádi Noémi utazhat a Mastersre, a biztonság kedvéért azonban a Gubacsi TK játékosa behúzta ezt a versenyt is, négy meccsén mindössze két gémet veszítve. A döntőben Varga-Karas Emese (Balatonalmádi TK) ellen győzött 4:1 arányban.

A többi korosztályban az utolsó verseny döntött a győztes kilétéről, így az U10-es fiúknál is nagy volt a tét. Jóny Márk (Alfa TI) végül nem hagyott kétséget afelől, hogy milyen nevet kell a repülőjegyre írni, csoportmérkőzései során nem vesztett gémet, a rájátszásban pedig Szűcs Milánt (Tenisz Műhely) és Denys Márkot (HTF-CSOKO) is 4:1-re legyőzte.

Az U12-es lányoknál Fizel Laura nem talált legyőzőre: a Soproni VSE játékosa a döntőben 4:1, 4:0-ra nyert a győri Kállay Dorina (Panakor TK) ellen, az U12-es fiúknál pedig szintén SVSE-győzelem született, Polgárdy Tamás szettveszteség nélkül nyerte meg a tornát. A soproni játékos az elődöntőben Deli Vejke (Tenisz Műhely), majd a döntőben Lipp Máté (Viharsarok, Békéscsaba) ellen is kiélezett meccset vívott, végül azonban ő emelhette magasba a trófeát.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső