Nyomtatás

A koronavírus-járvány következményeire és a jövő évi tokiói olimpiára fókuszál az érdekesnek ígérkező december eleji kétnapos internetes esemény.

A teniszezők számára is érdekes lehet az online tanácskozás.

 

tenisz-palya.hu/MTSZ * Világklasszis sportolók és a sportszakma legjobbjai is előadnak az utanpotlassport.hu szervezésében, a Magyar Edzők Társasága együttműködésével rendezendő hagyományos, ezúttal azonban online és két napon át zajló konferenciáján.

A december 3-án és 4-én rendezendő - a járvány következményeire és a jövő évi tokiói olimpiára fókuszáló - internetes eseményen elmondja gondolatait mások mellett Szabó Tünde, Dárdai Pál, Märcz Tamás, Wladár Sándor, Sós Csaba és Kopasz Bálint is.

A Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével szervezett két nap közül az elsőn, december 3-án a koronavírus-járvány utánpótlásra gyakorolt hatásairól beszélnek majd a résztvevők. Szóba kerül, hogy a sportorvos szerint mire kell ügyelniük a fiataloknak a megelőzés érdekében és a felgyógyulásuk után; hogy milyen feladatokkal kell megküzdeniük a sportági szövetségeknek, a kluboknak a járvány idején; hogy miképpen kezelik a különleges helyzetet a tizenéves sportolók.

A beszélgetőpartnerek között lesz Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya is, aki a Hertha utánpótlás-koordinátoraként németországi tapasztalatait osztja meg az érdeklődőkkel.

Tekintettel Tokióra - ez a második napi konferencia címe, és a szervezők szándéka szerint minden szóba kerül majd, ami már tudható, vagy sejthető bő fél évvel a jövő nyárra halasztott játékok előtt.

Biztosan lesz-e olimpia, és ha lesz, milyen lesz? - erről Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója beszél, míg Märcz Tamás, a férfi vízilabdázók és Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya azt boncolgatja: miben különbözik a mostani időszak a korábbi játékokat megelőző hónapoktól, milyen gondokkal küzdenek a válogatottak szakvezetői? A klasszis sportolókat a világbajnok kajakos, Kopasz Bálint mellett az olimpiai bronzérmes öttusázó, Marosi Ádám képviseli, és szó esik majd a bizonytalan helyzet mentális következményeiről is.

December 3., csütörtök: Egy nap az utánpótlásért
December 4., péntek: Tekintettel Tokióra
mindkét napon 17.30-tól, válogatott szakemberek és válogatott sportolók részvételével

Minden, amit tudni akarsz
 a koronavírus-járvány második hullámának utánpótlássportra gyakorolt
hatásairól, a kilátásokról (december 3.)
 a jövő évre halasztott tokiói olimpia rendezési esélyeiről, a várható
körülményekről, sportolóink, edzőik reményeiről (december 4.)

Az élő közvetítés közben Te is felteheted kérdéseidet az előadóknak!
Részvételi díj: a konferenciákra egyenként bruttó 3000 forint. Aki mindkét konferenciát megtekintené, az kedvezményesen, 4500 forintért vásárolhat
kombinált jegyet.

A kétnapos rendezvény részletes programja és a részvétel módja, a jelentkezés ITT érhető el.

FaLang translation system by Faboba