A "BOM a Magyar Sportért" Közhasznú Alapítvány a kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákok (állami és tandíjköteles sportolók) részére, tanulmányaik eredményességének elősegítése céljából ismét ösztöndíj pályázatot hirdet.

Újdonság, hogy 2021-ben először részt vehetnek a pályázaton állami finanszírozásban résztvevő sportolók is.

 

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság mint az Alapítvány stratégiai partnerei és főtámogatói is aktívan részt vesznek a pályázati folyamatokban.

Az ösztöndíjra az a diák pályázhat, aki:
*olimpiai, vagy paralimpiai sportágban szerepel és a saját sportági szakszövetsége együttműködési megállapodást köt a "BOM a Magyar Sportért" Közhasznú Alapítvánnyal;
*olimpiai, vagy paralimpiai kerettag vagy a pályázat évét követő legközelebbi olimpiai, illetve paralimpiai játékokon történő részvételre készül;
*közép-, vagy felsőfokú iskolarendszerű (tanulói vagy hallgatói jogviszony keretében folytatott) vagy iskolarendszeren kívüli, közoktatási intézmény vagy akkreditált, nem állami fenntartású intézmény által nyújtott állami és tandíjköteles oktatásban, illetve képzésben vesz részt.

A pályázathoz csatolni kell az alábbi dokumentumokat:
*Kitöltött pályázati adatlap (letölthető a www.bomalapitvany.hu és a www.olimpia.hu weboldalról)
*A sportági szakszövetség indokolással, aláírással és pecséttel ellátott hivatalos igazolása a szövetségi jogviszonyáról és az elért sporteredményről, főtitkári vagy elnöki javaslattal
*Hallgatói igazolás (az oktatási intézmény aláírással és pecséttel ellátott hivatalos igazolása a képzésben való részvételről)
*Amennyiben szociálisan rászoruló, ennek bemutatása.

A pályázatot kizárólag postai úton a 1535 Budapest Pf.769 címre várják.
Pályázat leadásának határideje: 2021. január 15.
A pályázat eredményéről a résztvevő pályázók a pályázati adatlapon megadott e-mail címen kapnak értesítést, legkésőbb 2021. február végéig.

További információ:
Váradi-Bóta Kinga – BOM Alapítvány főtitkáránál,
botakinga@bomalapitvany.huinfo@bomalapitvany.hu

A részletek ITT olvashatóak, illetve tölthetőek le.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső