Nyolc egyesület jelentkezését hagyta jóvá a Magyar Tenisz Szövetség vezetése.

Az elnökség döntött arról is, hogy a következő közgyűlésre 2021 első harmadában kerül sor - ha a járványhelyzet engedi.

Napirenden a kecskeméti Szávay Akadémia.

 

Az MTSZ elnöksége az alábbi szervezetek tagfelvételi kérelmét hagyta jóvá, és e szervezeteket felvette a szövetség tagjai sorába:

Szerva Kft. (Budapest, Szép Juhászné út)
Sólyomszem Sport Kft. (Eger)
Open Teniszvölgy Kft. (Mogyoród)
Labdaház Sport Egyesület (Szeged)
Strandröplabdázásért Sportegyesület (Budapest, Mária királyné útja)
Tenisz 4 Team Kft. (Soltvadkert)
Kőszegi Lóránt Gyula Futball Club
Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft.

Az elnökségi ülésen tisztázódott az is, hogy a Szövetség soron következő közgyűlését a járványhelyzet függvényében előreláthatólag 2021 első harmadában tartják. A közgyűlés összehívására az Alapszabály és az SZMSZ szabályaival összhangban a későbbiekben kerül majd sor. Rögzítették, hogy a szövetségi struktúra és az Alapszabály módosítására vonatkozó folyamat során törekedni kell arra, hogy a szakmai szabálymódosítások a jövőben lehetőség szerint bizottsági hatáskörbe – elsődlegesen a Versenysport és Utánpótlás Bizottság hatáskörébe – kerüljenek.

Döntöttek arról is, hogy 2020-tól a Sport XXI. program keretében a rendelkezésre álló teljes összeg eredményességi támogatásként legyen szétosztva a nyertes egyesületek között. A Play and Stay eszköztámogatás kerüljön ki a Sport XXI. programból és egy másik támogatási programon keresztül jelenjen meg. A pályázatokat 2020. december 31-ig kiírják.

Az elnökség megbízta Bardóczky Kornél fejlesztési igazgatót, valamint az Infrastrukturális Fejlesztésekért Felelős Bizottságot, hogy a kecskeméti Szávay Akadémiával kapcsolatos előterjesztést és javaslatokat tárgyalja meg, és álláspontját a soron következő elnökségi ülésen elnökségi kapcsolattartója, Vágó László útján terjessze az elnökség elé.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső