Kedden éjfélig lehet jelentkezni a szenior teniszezők vidékbajnokságára, melynek – immár hagyományosan – a Debreceni Egyetem nagyerdei sporttelepe lesz a házigazdája.

A július első hétvégéjén esedékes tornára az egyéni számokban június 30-ig, a párosok esetében július 3-án, verseny pénteki nyitónapján 14 óráig lehet nevezni.

Az idei küzdelmekre a fővárosi játékosokat, s a határon túlról érkezetteket is várják a DEAC-pályára.

 

A vidékbajnokságon 35 éves kortól egészen a 80+-os korosztályig minden egyéni korosztályban pályára lépnek a játékosok, férfiak és nők egyaránt. Párosban és vegyes páros kategóriákban is megküzdenek a résztvevők a Vidék Bajnoka címért, amelyre idén a budapestieket és a határon túliakat is szeretettel várják.

Kollár László, a versenyt lebonyolító A Mozgó Cívisért Egyesület vezetője honlapunknak elmondta, hogy a részvételt könnyítik a kedvezményes étkezési és szálláslehetőségek is, s ígérte,  a korábbi években már megtapasztalt debreceni vendéglátás ezúttal sem marad el.

A versenyről bővebb felvilágosítást és kizárólagos online nevezést az alábbi honlapon lehet elérni: www.videkbajnoksag.hu

Nevezési határidő: június 30., 23.59 óra (egyes), illetve július 3., 14 óra (páros)

 
Információ: 

dr. Szentkirályi István: 20/932-6879

Kollár László:              30/415-1174

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső