Lezárult az egyeztetés a versenyrendezőkkel, mely után az eredeti tervekhez képest kicsit módosítva, de beindul a szenior versenyrendszer. 

A nyitó verseny a június 12-én Mátyásföldön az MLTC Kupa lesz, melyet a Nyíregyházán a Sóstói Erdő Bajnokság követ.

 

A júniusi versenyek sorát a Sori Kupa zárja Budapesten, majd július első hétvégéjén Debrecenbe utazhatnak a szeniorok a vidékbajnokságra, amit a Budapest-bajnokság követ.

Színesítendő és bővítendő a mezőnyt, a tavalyi évtől a vidékbajnokságon is indulhatnak fővárosiak, és a Budapest-bajnokságon is pályára léphetnek a vidékiek.

Július 17-19-re került a Szentes Béla Emlékverseny, mely után a városmajori BTC teniszközpontban játszhatnak a szeniorok – a klub először ad otthont a veterán korcsoportok versenynek. A júliust Balatonakaliban zárhatják a veteránok a Huszár Kupával, mely második és harmadik napja már bele fog lógni augusztusba. 

Az augusztusi versenyekről csak az ITF döntését követően tudnak egyeztetni, hiszen az elhalasztott magyar bajnokság, illetve az augusztusra tervezett két ITF kategóriás verseny a balatonfüredi  Szent István Napi Kupa és a hagyományos nemzetközi viadal, a keszthelyi Lénárt László Emlékverseny csak az ITF jóváhagyását követően rendezhető meg.

A szenior versenyekre az idei évtől nem csak a versenyrendezőknél, hanem a szenior szövetség hivatalos honlapján, a szeniortenisz.hu oldalon is lehet nevezni.    

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső