Jó hírrel szolgált a szeniorok népes táborának Erdei Csaba, a veterán teniszezők elnöke.

A debreceni Davis Kupa mérkőzés rendezéséért felelős Nemzeti Sportügynökség szakmai tanácsadóiként tevékenykedő Temesvári Andreának és Kapros Anikónak köszönhetően a hétvégi Magyarország - Belgium találkozóra az NSÜ 300 tiszteletjegyet ad a szenior szövetségnek.

Fucsovics Márton és Köves Gábor a Főnix Csarnokban - Fotó: MTSZ

 

Erdei Csaba elmondotta, hogy szeretnék, ha a veteránok közül minél többen részesei lehetnétek a a világdöntőbe jutásról határozó Davis Kupa találkozó élményének, ezért a könnyebb és gazdaságosabb utazás érdekében megpróbálják összehangolni részvételt.

Helyszín: Debrecen, Főnix csarnok (4028 Debrecen, Kassai út 28.)
Kezdési időpontok: péntek 16 óra, szombat 12 óra

Kérnek mindenkit, aki szívesen megnézné a találkozót, hogy sürgősen jelezzen vissza e-mailben (info@szeniortenisz.hu), vagy telefonon (+36-20/444-5400) a következő szempontok alapján:

- Szükséges jegyek darabszáma
- Melyik napra kér jegyet (akár mindkettőre)
- Megoldott-e az utazása
- Ha van szabad hely az autójában, vinne-e magával valakit

"Kérek mindenkit, akinek van ideje, járuljon hozzá a magyar csapat sikeréhez helyszíni szurkolásával. Reméljük, hogy részvételünkkel sikerül a jövőbeni sportesemények együttműködését is megalapoznunk, mivel az NSÜ szervezi az áprilisi FED Kupa-döntőt és az azt követő budapesti ATP tornát is" - mondta Erdei Csaba elnök.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső