A Love4Tennis Akadémia szakemberei: Ján Stančík és Erik Csarnakovics

Az elmúlt néhány évben számos tehetséges fiatal magyar játékos töltött hosszabb-rövidebb időt Pozsonyban, a Love4tennis Dominika Cibulkova Akadémián. A Csarnakovics Erik által vezetett klub mögött is nehéz idők állnak, ám terveik szerint a nyáron ismét maximális fokozatra kapcsolnak a versenytenisz terén.

Az Erzsébet-park közvetlen szomszédságában, a fákkal körbevett, árnyas, ligetes területen várja a sportolni vágyókat Gödöllő egyetlen teniszklubja. Nyáron egyhetes napközis tenisztáborokat is tartanak.

Dutat Krisztina személyében hölgytaggal bővült a Magyar Padel Szövetség eddigi négyfős elnöksége. A korábbi kiváló korosztályos teniszező a BVSC szakosztályvezetőjeként is új sportága népszerűsítésén dolgozik, s különösen fontosnak tartja az utánpótlás-nevelést és a női mezőny erősítését.

Júniusban nagyszabású versenyekkel, elsőként egy félmilliós pénzdíjazású tornával ünnepli 15. születésnapját az amatőr tenisz legnagyobb hazai szervezete. Előbb Göd, aztán két alkalommal a hagyományos házigazda, az Építők-tenisztelep lesz az események otthona.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső