www.tenisz-palya.hu | www.tenniscourtshungary.eu

Kiadja és működteti:

RedaktorSport Bt.

KÉPVISELŐJE: Árvay Sándor ügyvezető | SZÉKHELY: H-4225 Debrecen, Perem utca 4/b. | E-MAIL: kapcsolatfelvétel » | CÉGJEGYZÉKSZÁM: Cg. 09-06-015664 | ADÓSZÁM: 24555724-2-09

felelős kiadó, főszerkesztő:

Árvay Sándor, a RedaktorSport Bt. ügyvezetője

A www.tenniscourtshungary.eu átirányított domainként működik, annak tartalma azonos a www.tenisz-palya.hu tartalmával – a továbbiakban a www.tenisz-palya.hu -ra vonatkozó minden kitétel azonos módon (értelemszerűen) érvényes a www.tenniscourtshungary.eu-hoz kapcsolódó tartalmakra is.

Kapcsolat:

» levél a szerkesztőségnek | » levél hirdetési ügyekben | » levél technikai problémák esetén

 

Szerzői jogok, a tartalom használatának szabályai

A www.tenisz-palya.hu oldalain található tartalom részben a szerkesztőség saját szellemi terméke, részben (pl.: katalógus) külső adatszolgáltatóktól, partnerektől származik. A külső adatszolgáltatóktól származó információk tartalmáért csak az elvárható szerkesztői gondosság határain belül vállalunk felelősséget.

A szerkesztőségi tartalom elkészítésénél alkalmanként külső forrásokat is használunk, a szokásos szabályok betartásával, a szabadon nem felhasználható anyagok esetében a forrás egyértelmű megjelölésével. Kérjük, hogy amennyiben bárki saját szellemi termékének, tulajdonának a www.tenisz-palya.hu oldalain való helytelen, jogtalan használatát tapasztalja, ezt haladéktalanul jelezze a szerkesztőségnek, hogy ezt a nem kívánatos állapotot mielőbb megszüntethessük!

A www.tenisz-palya.hu oldalain látható fotók forrása vagy a szerkesztőség saját fotóarchívuma, vagy fotóügynökségek megfelelő licence-ekkel rendelkező fotói, vagy külső adatszolgáltatók által e honlapra vagy a nyilvános közösségi oldalaikra feltöltött képek. A külső adatszolgáltatók által feltöltött képek esetében a szerzői jogok érvényes szabályainak betartása az adatszolgáltatót terheli.

fotóügynökségek: Copyright (c) pixabay | Copyright (c) Dreamstime.com

A www.tenisz-palya.hu oldalain található tartalom az egyes elemeket, azok összességét, a megjelenés struktúráját és vizuális megjelenítését is ide értve a kiadó RedaktorSport Bt. szellemi tulajdona – a fentebb jelzett megszorításokkal, kivételekkel. A kiadó fenntart minden, a tartalom bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A jogtulajdonos RedaktorSport Bt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének (beleértve az aktuálisan megjelenő hirdetéseket is) vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A www.tenisz-palya.hu oldalai a fentebb leírtak szerint teljes egészében, minden elemükkel szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kiemelni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A www.tenisz-palya.hu oldalairól értesüléseket átvenni csak a mindenkor érvényes szabályok betartásával, honlapra való linkelhető hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, valamint a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. Kivétel ez alól a más forrásból, forrásmegjelöléssel átvett anyag, amelyeknél kérjük az eredeti forrást megjelölni.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső