Áprilisra tervezi a visszatérést Balázs Attila, a világranglista korábbi 76. helyezettje, aki 2019 óta küszködik talpsérüléssel. A 34 éves játékos  elmondta, április 17-től vagy 24-től szeretne ismét versenyezni, hogy a jövő januári ausztrál nyílt bajnokságon még élhessen a védett ranglista előnyeivel.
    

Fazekas és Balázs a döntő után

A Tenisz Műhely két fiatal játékosa, Fazekas Vencel és Balázs Dávid vívta csütörtökön délelőtt az F12-es fedett pályás országos bajnokság döntőjét. A finálét előbbi, a torna első kiemeltje nyerte 4:6, 6:2, 10-8 arányban. Egy röpke pihenőt követően, a párosok között is pályára léptek a TM-es fiúk, igaz ekkor már egymás oldalán, a BVSC-es Tóth Vilmos, Újházi Bence duó ellen, amelyet 7:5, 6:3-ra vertek.

Máthé Gábor, 2023 Melbourne

A Roland Garros küzdelmeire is meghívták a debreceni teniszezőt, aki így Grand Slam viadalon lehet ott a játékosok között.

A DEAC hallássérült teniszezője év elején megnyerte az Australian Open bemutató versenyét, június elején pedig a francia nyílt teniszbajnokságon, a Roland Garros-on képviseli majd hazánkat.

A szabadtéri szezon kezdetén a tenisz-palya.hu szerkesztősége a klubok adatbázisának frissítésével foglalatoskodik.

E-mailen, telefonon, Facebook-üzenetben, Messengeren is várjuk az aktuális adatokat, annak érdekében, hogy a pályát, edzőt, tanfolyamot keresők pontos információt kapjanak honlapunkon.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső