Idei második P+S edzőképző kurzusát tartja a hétvégén Budapesten a hazai tenisz szövetség.

A program irányítója, Papp Sándor, az idei évben még számos fontos témában tervez továbbképzést és konferenciát.

Fontos elem az oktatási intézményekkel, valamint az ITF-vel kialakítandó együttműködés, a kreditrendszer, az edzői kártya bevezetése, valamint a szakmai anyagot biztosító e-learning platform beindítása.

Nem jött össze Fucsovics bravúrja a horvát szervakirály Cilic ellen, s mivel a hölgyjátékosaink már a nyitányon búcsúztak, így csütörtök délutántól csak a párosainkban bízhattunk a Roland Garros-viadalon.

Régi idők nagy magyar hősei előtt a sztárok dicsőségtáblája előtt tiszteleghettünk.

Ha átszámoljuk, körülbelül 4,2 milliárd forint.

Sok vagy kevés? Egy dollár is sok lenne, ám ha az elmaradt Fed Kupa rendezés kapcsán az eredetileg perelt összeget nézzük, akkor annak "csak" bő egynegyede a bírság.

Sikernek azonban aligha nevezhető a feleslegesen bevállalt rendevény kasszazárása. Ki fizeti mindezt?

Udvardy Panna a Roland Garros 6-os pályáján - Fotó: tenisz-palya.hu

Udvardy Panna sem jutott túl az első fordulóból kedden késő este Párizsban, így a magyar hölgyek már csak párosban vannak versenyben.

A belga Zanevska mestere szerint a játékosokkal szemben igazságtalanság, hogy ha Wimbledonban nem kaphatnak világranglista-pontokat, magánemberként azonban ő is elítéli az orosz-ukrán háborút.

Piros Zsombor végül nem került fel a főtáblára szerencsés vesztesként, ennek ellenére elégedett első felnőtt párizsi szereplésével.

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2021

Pályakereső