Özönlenek a levelek, kérdések, kommentek a pályatulajdonosokhoz.

Honlapunk létrejöttének legfontosabb célja az volt, hozza közelebb a teniszezni kívánókat a pályák üzemeltetőivel: az érdeklődőknek pontos információkat adni arról, milyen lehetőségek vannak, milyen feltételek mellett lehet játszani, kit kell keresni pályabérlés, pályafoglalás esetében.

A beérkező sok érdeklődés jelzi: szükség van erre az információs csatornára. A kérdések nem csupán a klubokhoz, pályatulajdonosokhoz jutnak el, hanem ezzel párhuzamosan a szerkesztőség postaládájába is. Íme egy válogatás.

 

Az olvasók levelei iránytűként szolgának a szerkesztő számára: megtudhatja, mi érdekli közönségét, milyen témaválasztással, szolgáltatással navigálhatja jó irányba a tenisz-palya.hu hajóját.

Az elmúlt egy hónap leveleiből szemléztünk anonim módon – remélve azt, hogy a címzettek, a pályák tulajdonosai válaszoltak, s megoldást találtak a hozzájuk fordulók kérdéseire.

Saját érdek is, hiszen e bizalmi tőke erősítésével nyerhetnek új tagot, rendszeres bérlőt, tenisziskolai diákot a pályájukra.

 

úl. 16-24. között Gyulán nyaralok. Találhatok-e teniszpartnert 1-2 meccs lejátszására? Közepes amatőr szintű játékos vagyok.

Jó napot kívánok, szeretnék pályát foglalni jövő héten, kedd vagy szerda (július 17/18) 18.30-tól 20.30 ig. Van pálya ilyenkor? Mennyibe fog kerülni? Előre is köszönöm válaszukat.

Nem hiszem el, de én 42 évesen kattantam rá a teniszre... Úgy tűnik, a segítségedre lesz szükségem, meg egy par órát kell hogy vegyek. Tőled.vagy majd akit ajánlasz. Remélem jól vagy, jó lesz Téged is újra látni. Puszillak addig is …

Szeretnék érdeklődni, hogy egyéni oktatás milyen áron és heti hány alkalommal, napközben milyen időszakban vehető igénybe Önöknél.

Jónapot! Érdeklődni szeretnék, hogy pályabérlés mellett, van-e lehetőség ütő és labda bérlésre is, illetve mennyibe kerülne 1 óra pályabérlés? Előre is köszönöm a választ! 

Jó napot! Fiam 3 éves lesz augusztusban, de ő tegnap azt mondta, hogy teniszezni szeretne. (nagy meglepetésemre). Azt szeretném megtudni, hogy Ön szerint mikor érdemes elkezdeni a teniszezést. Köszönöm!

Kedves Hölgyem/Uram! Érdeklődni szeretnék tenisz oktatás ügyben. A párommal szívesen elmennénk kipróbálni magunkat ebben a sportban, de még egyikünk sem próbálta, nem ismerjük a szabályokat, az ütéseket, stb. Láttam hogy van lehetőség oktatásra, ennek a részleteit, illetve az anyagi vonzatát szeretném megtudni.

T.Cím! Érdeklődni szeretnék, hogy gyerekeknek (12, 17 évesek milyen formában lehetséges tenisz oktatás? Tanfolyam vagy magánóra is érdekel, illetve az időpontok. Köszönöm!

Tisztelt Cím! Gyermekem 11 éves, korábban iskolai keretek között teniszezett. Szeretné tovább folytatni. Kérem tájékoztatni szíveskedjen, milyen lehetőségek vannak a DEAC sporttelepen? 

Érdeklődni szeretnék, hogy az egyetemi teniszpályára hogyan lehet bejutni? Minden esetben szükség van foglalásra? A pályáknak van esetleg használati díja? Amennyiben igen milyen óradíjjal lehet kalkulálni? Amennyiben mindig szükséges foglalás, mennyivel kell előre jelezni? Előre is köszönöm a szíves tájékoztatót. Üdvözlettel.

Tisztelt Uram/Hölgyem! Azzal a kérdéssel keresem meg önöket, hogy 2018. 07.09.-én lehet-e pályát foglalni? Amennyiben van erre lehetőség, ez költségben mekkora összeget von maga után?

Kedves Asszonyom ! Érdeklődnék, hogy felnőttek számára teniszórák vehetők-e? 36 éves vagyok, és eddig még nem teniszeztem, de heti 3-4 alkalommal szeretnék teniszezni a közeljövőben.

Üdvözli egy nagyapa! Fiú unokámnak keresek kezdő tanfolyami lehetőséget. Tizennegyedik éves, és nagyon szeretne megtanulni teniszezni, köszönöm a válaszát.

Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy használt teniszütők eladására van-e itt lehetőség?

Kedves Kapcsolattartó! Szeretném megkérdezni, hogy lehet-e teniszpályát bérelni a július 9-ei héten. Szeretnék két lányommal játszani. Mennyiért lehet bérelni, milyen idő-intevallumban? Köszönettel.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső