Bő egy hónap még hátra van a kezdésig, ám máris tudható, hogy a nevezések alapján remek mezőny érkezik az áprilisi budapesti ATP tornára.

Három tavalyi elődöntős visszatér a Gazprom Hungarian Openre, jön a címvédő Lucas Pouille, a világranglista 12. helyezettje is.

Lehet tervezni az április végi programot, máris megnézni az  előkészületeket az ATP torna új helyszínén, a tavaly őszi Davis Kupa meccsnek  is otthont adó Kopaszi-gátnál.

Lucas Pouille, a 2017-es bajnok

Az előzetes nevezések alapján az ATP Tour számos éljátékosa is részt vesz a 250 ezer dollár összdíjazású budapesti viadalon. Sorjáznak a Top-100-as teniszezők a listán.

A tavaly tavaszi torna legjobb négy játékosából egyedül a szerb színekben versenyző Györe Laci, azaz Laslo Djere nem tér vissza fővárosunkba, itt lesz viszont a címvédő Lucas Pouille (ATP 12.), a döntős Aljaz Bedene (43.) és az elődöntős Paolo Lorenzi (55.) is, de Richard Gasquet (36.), Denis Shapovalov (44.), Damir Dzumhur (30.), Filip Krajinovic (38.) és Alexandr Dolgopolov (51.) is.

Véssük tehát a naptunkba az időpontot: április 21-én, szombaton kezdődnek a selejtezős meccsek, s aztán egy héten át, egészen április 29-ig kínál teniszélményt a Budapart-Kopaszi gát.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső