Az egykori Top-100-as teniszező és Davis Kupa-éljátékos, Fucsovics Márton jelenlegi edzője szakmai tapasztalatait rendszeres bejegyzésekben osztja meg az érdeklődőkkel.

Sávolt Attila a férfi tenisz kapcsán mondja majd el véleményét, az ATP tour legfontosabb napi, heti történéseit kommentálja.

Kezdés még az óesztendő utolsó napjaiban.

A profi férfi teniszről írja le rendszeresen a véleményét

"Nem vagyok egy nagy közösségi-média rajongó és használó, itt a Facebook-on is csak nagyon ritkán vagyok fent és még ritkábban osztok meg vagy írok bármit is.

A bázeli versenyről a Facebookon történt hosszabb bejegyzésemről azonban annyi pozitív visszajelzést, sőt kérést kaptam, hogy úgy döntöttem, 2018-ban elindítok egy férfi teniszről szóló ATP tour blogot próbaképpen.

Aztán meglátjuk, mennyire látom majd értelmét hosszútávon, mondjuk heti, vagy akár napi rendszerességgel vezetni egy ilyen jegyzetet, de talán érdekes lehet a remélhetőleg Magyarországon is egyre növekvő népszerűségnek örvendő tenisz rajongóinak körében egy igazán hiteles ember véleményét olvasni a profi férfi tenisz világában történő eseményekről és az ő szemén keresztül egy kicsit a kulisszák mögé is betekintést nyerni.

Marcival való munkámat fogom dokumentálni ezen a blogon keresztül, hanem az ATP tour legfontosabb napi, heti történéseit sokszor saját bőrön keresztül a helyszínen is megtapasztalva leírni és véleményezni, amiben, persze, remélhetőleg Marci is egyre gyakrabban lesz érintett" - írja Sávolt a Facebook bejegyzésében.

December 30-án, szombaton az első jegyzettel elindul a blog az ATP tour férfi tenisz világáról.

Mi várható a 2018-as szezonban ? című első bejegyzésem talán egy kissé hosszúra sikerült de izgalmas írás lett szerintem és érdemes lesz végigolvasni .

Az első pár hónap további tervezett témái között lesz a teljesség igénye nélkül:
- Az Ausztrál Open más szemmel
- Amit a kívülállók nem tudhatnak, nem láthatnak sorozat részeként: 
..... az utazások 
..... a versenyek kulisszái mögött 
- Az ATP tour versenyeinek legérdekesebb történései sorozat 
- Miért teljesítenek egyre jobban 30 éves kor felett a mai férfi teniszezők?
.... avagy miért nehéz a junior élmezőnyből a felnőtt profik világába is betörni?

Örömmel veszek bármi ötletet, vagy javaslatot blog témákra vonatkozóan, amiről szívesen olvasnátok majd a jövőben. Egyéni üzenetekre nem fogok válaszolni, de érdekes kérdésekre szívesen válaszolok egy-egy blog bejegyzésen belül, vagy akár egy teljes blog írást is szívesen szentelek majd minden további nélkül egy-egy jó témának ami felvetődik - olvasható Sávolt Attila felvezető bejegyzésében a Facebook-on.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső