Kedves Teniszbarátok!

A gyermek köszönti most a szülőket, az alig tíz hónapos TENISZ-PALYA.HU küldi a karácsonyi üdvözletet: Önök nélkül, a teniszt kedvelő pályatulajdonosok, a klubok, versenyszervezők, a sportág iránt érdeklődő olvasók nélkül aligha cseperedhettünk volna ilyen gyorsan, hiszen a hazai tenisz mindennapjainak híreivel Önök tápláltak bennünket nap mint nap.

Békés, boldog ünnepeket kívánunk!

Születése óta a TENISZ-PALYA.HU pályakereső katalógus az ország 649 helyszínén (az összes hazai település csaknem egyötödén) talált teniszpályát, a fővárosban további 112-et „cserkésztünk” be, így jelenleg 761 hely együttesen 2211 pályáját ajánljuk olvasóink figyelmébe.

Naponta frissülő hírfolyamunkban rendszeresen beszámolunk a magyar teniszben, a klubokban zajló eseményekről – tavasz óta 412 cikk jelent meg a TENISZ-PALYA.HU hasábjain és a Facebook oldalunkon.

Karácsonyi ajándékként készítettük el a Magyar teniszpályák képes lexikonját, mely díszes albumban összegzi a hazai teniszezési lehetőségeket. Februárra, első születésnapunkra pedig megjelenik e könyv angol nyelvű változata is.

Reméljük, elégedetten szemlélték a gyermek növekedését, megelégedéssel veszik igénybe portálunk szolgáltatásait, és továbbra is figyelemmel kísérik honlapunkon, mi történik az ország teniszpályáin.

Áldott, békés ünnepeket kíván a
TENISZ-PALYA.HU csapata:

Berendi Szilvia, Droppa Erika, Görömbölyi László, Németi Ilona és a főszerkesztő, Árvay Sándor

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső