Tizenharmadik alkalommal rendezték meg az országos Menedzser Teniszbajnokság egész éven át tartó küzdelmeit, melynek díjkiosztóját a budapesti EXPO Congress Hotel Sky termében tartották

Hámori Tamás versenyigazgató többek között elmondta, hogy a Manager Open ma már sikeres brandnak számít, az idei sorozaton közel félezren vettek részt.

A jövő évi sorozat áprilisban Győrött kezdődik.

Pintér Balázs, menedzser-alapítványi elnök, Hámori Tamás főszervező, valamint Nádasdi Tamás és Váry András

A Menedzserszövetség Alapítványa a kilenc regionális viadalt és a fővárosi döntőt magában foglaló XIII. Országos Menedzser Teniszbajnokság pontversenyén élen végzett versenyzők jutalmazása, a támogatók köszöntése és új kapcsolatok kialakítása céljából évzáró Díjkiosztó Gálát rendezett az EXPO Congress Hotel Sky termében.

A rendezvényre meghívást nyertek az egyes versenyeket rendező klubok, a Menedzserek Országos Szövetsége (MOSZ) vezető tisztségviselői, a partner szervezetek és a média képviselői is.

Hámori Tamás, a Manager Open ötletgazdája és alapítója, a bajnokság versenyigazgatója nyitotta meg a rendezvényt és elmondta: idén több mint négyszázan vettek részt az egyes tornákon, ez a szám mintegy 15 %-os növekedést jelent az elmúlt évhez képest. A Manager Open ma már egy sikeres brand, úgy a tenisz, mind az üzleti élet világában. Folyamatban van a jövő évi naptár összeállítása. Újdonságként az egyes régiós versenyek megrendezésének kritériumrendszere és egy etikai kódex is hamarosan összeállításra kerül.

Dr. Nyulász András, a MOSZ elnökségi tagja kiemelte , a teniszbajnokság Hámori Tamás vezetésével immár tizenharmadik éve hirdeti és valósítja meg a szövetség sportirányú elkötelezettségét, míg Pintér Balázs, a Menedzser Alapítvány vezetője a honlap, benne a pontverseny fokozódó népszerűségéről szólt. Nemes Róbert, a szálloda igazgatója megtiszteltetésnek nevezte, hogy első ízben lehettek e tradicionális esemény megrendezői. Jelenleg a fővárosban egyre bővülő szállodai kínálat ellenére még mindig a tizenkettedik emeleten lévő SKY termük adja Budapest egyik legszebb panorámáját.

Ezt követően az idei Manager Open támogatóinak köszöntésére került sor. Szabó Petronella, a Qatar Airways Marketing and E-commerce Executive menedzsere, Feterik Flórián, a Fiat Chrysler Automobile (FCA) munkatársa, dr. Kanizsai Zsuzsa, a Neckermann Utazási Iroda kereskedelmi igazgatója, Hajdú Kata, az Abigail Galéria tulajdonosa, Daróczy Péter, az Óramű Kft ügyvezető igazgatója, Szabolcsik Tamás, a Béres Rt marketingese, Amberger Árpád, a Globomax Zrt. ügyvezető igazgatója, Czeiszing Miklós, a Német Turisztikai Ügynökség igazgatója, Fekete Noémi, az Angels Hostess Ügynökség szakmai vezetője, valamint dr. Nyulász András, a Gastland Flight Catering Kft egyik tulajdonosa egyaránt a Vylyan Pincészet egy–egy üveg borát, valamint a Pauker Nyomda díszoklevelét kapták kézhez.

Nagy érdeklődéssel várt esemény volt a pontverseny legeredményesebb játékosainak jutalmazása, sorrendben:

Horváth Sándor (Budapest)
Ludányi Zoltán (Gyöngyös)
László Csaba (Agárd)
Szabolcsi Gábor (Budapest)
Szécsi Gábor (Agárd)
Fricz Dániel (Gyöngyös)
Úr Tibor (Budapest)
Szabó Zoltán (Nyíregyháza)
Fazekas Dániel (Debrecen)

Szeniorok:
Váry András (Budapest)
Nádasi Tamás (Budapest)
Hölgyek:
Bálint Sára (Salgótarján)
Gyenes Kata (Kecskemét)

Az értékes ajándéktárgyakat a következő cégek biztosították: Neckermann, Óramű Kft., Abigail Galéria, FCA, Danubius Hotel Group, Decathlon, Regal Chivas és a MOB. Emellett a fent nevezett versenyzők egy-egy díszoklevelet is kaptak.

Ezután a versenyigazgató bemutatta a kiállítókat, nevezetesen a Gastland Flight Catering Kft-t, amely ízletes hidegkonyhai készítményeit szolgálta fel, a Vojtek Pincészetet, amely legjobb prémium boraiból tartott kóstolót, valamint a nemrég Budapesten üzletet nyitó The Box Donut céget, a legújabb hazai gyártású fánkokat forgalmazó vállalkozást. Mind három cég termékei nagy sikert arattak.

Az est folyamán különdíjat kapott Hegyesi László, a Szervátültetek Európa- és világbajnok teniszezője ez évi eredményeiért, Timku Szabolcs kiemelkedő, fair play cselekedetéért, Pósfai Gyula, az MTI tudósítója sajtómunkájáért, továbbá Tóth Marika, az Alapítvány pénzügyi felelőse évtizedes megbízható munkájáért.

A különleges hangulatú rendezvényen a jelenlévők örömmel ismerkedtek meg egymással. Ezzel a Gála is hozzájárult a Manager Open egyik alapvető céljához, ismeretségek, barátságok de akár új üzleti kapcsolatok kialakításához.

Hámori Tamás befejezésül megköszönte az eseményről most távol maradt további szponzorok támogatását is, valamint a szálloda menedzsmentjének a kiváló helyszín biztosítását. Kiemelte Révi Anna hotelmenedzser és Szakos Péter fotós professzionális munkáját. A résztvevők azzal búcsúztak, hogy ismét találkoznak a jövőre már XIV. Menedzser Teniszbajnokságon, amely a szokásos sajtótájékoztatót követően az idén a legjobb rendezés díját elnyerő áprilisi győri viadallal indul.

 

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső