Nyomtatás

Kiesett az 1. és 2. kiemelt! A világrangsor 54. helyén álló amerikai McHale három játszmában kikapott a hódmezővásárhelyi tornán döntőig jutó montenegrói Kovinictől. A román Begut (2.) a szlovák Kuzmova győzte le.

Búcsúzott a budapesti 100 ezer dolláros tenisztorna egyéni küzdelmeitől Bukta Ági is, kinek három játékot engedélyezett az egykoron Top100-as román Cadantu.

Kedden magyar nap lesz: Stollár Fanny, Gálfi Dalma és Udvardy Panna egymásnak adja a váltóbotot a centerpályán, s jönnek a magyar vonatkozású párosok is. 

Irány a Sport11, kezdés 10 órakor.

A szlovák Chantal Skamlova lesz Stollár Fanny ellenfele kedden 10 órától - Fotó: MTSZ


Először Stollár Fanny mérkőzik a selejtezőből főtáblára jutott pozsonyi Skamlova ellen. A center második meccsén Gálfi dalma lép, pályára az ukrán Kozlova ellen, majd jön Udvardy Panna és a 4. kiemelt szlovák Cepelova összecsapása.

A délután a párosoké: Bukta Ági és a török Aksu az 1. kiemelt szerb Krunic, Stojanovic duó ellen próbálkozik, majd a center pálya utolsó összecsapásán a Skamlova, Wongteanchai (thaiföldi) egység és a Gálfi, Jakupovic (szlovén) kettős lép pályára. Szintén a késő délután órákban játszik az 1-es pályán a Stollár, Garcia-Perez (spanyol) páros egy lengyel, argentin kettős ellen, a 2-es játéktéren pedig a Horváth Adrienn, Szalai Réka duó pedig egy argentin, kolumbiai társulás ellen. 

Hétfőn is volt két magyar érdekeltségű páros mérkőzés: Farbas Réka és Zsitvay Adrienn kikapott, Udvardy Panna viszont a cseh Martincova társaként bejutott a legjobb nyolc közé.

FaLang translation system by Faboba