Vasárnap a selejtező második napja zajlott a 100 000 dollár összdíjású budapesti versenyen.

A kvalifikációban még állva maradt egyetlen magyar szereplő, Zsitvay Adrienn 6:1 6:0-ra kikapott a 3. helyen kiemelt argentin Pellától.

Hétfőn 10 órakor a kvalifikációs döntőkkel kezdődik a nap kamaraerdei Sport11 (korábbi nevén: SportMax) szabadidőközpontban. Lesznek azonban főtáblás mérkőzések is, magyar szereplőkkel.

Horváth Adrienn egyesben búcsúzott, párosban még pályára lép

Az egyéni viadalon négy hazai játékos lehet ott a 32-es elitmezőnyben, közülük Bukta Ágnes lép pályára hétfőn. A centerpálya második összecsapásán, nem hamarabb mint 11 órakor a román Cadantu ellen mérkőzik a 16 közé jutásért. Ezt követően pályára lép a torna 1. kiemeltje, az amerikai Christina McHale, a világrangsor 56. helyezettje, aki a montenegrói Danka Kovinic ellen mérkőzik.

Magyar érdekeltségű összecsapás lesz a centerpálya 4. meccse, melyen Udvardy Panna a cseh Tereza Martincova társaként egy szlovák egység ellen játszik. Szintén a hétfő délutáni programban lesz a Farbas Réka, Zsitvay Adrienn - Jaksic, Pella (szerb, argentin) párosmeccs.

A torna többi magyar szereplője kedden mutatkozik be. Egyéniben Gálfi Dalma, Stollár Fanny és Udvardy Panna mérkőzéseit láthatjuk majd, párosban Bukta a török Agsu társa lesz, Gálfi a szlovén Jakupovic oldalán szerepel, Stollár pedig a spanyol Garcia Lopez partnereként lép pályára, "tiszta" hazai egységként pedig Horváth Adrienn és Szalai Réka duója is bemutatja tudását.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső