Nyomtatás

Néhány óra van már csak hátra a nevezési határidőig, érdemes tehát gyorsan dönteni.

Teniszezéssel összekötött nyaralás, vagy nyaraláshoz illeszkedő teniszezés - szombaton Siófokon rendezik a Maneger Open újabb versenyét, mely önmagában is játéklehetőséget kínál, ám az őszi országos döntőre is kvalifikálni lehet. 

Elő tehát a a telefonnal vagy a számítógéppel (az interneten lehet jelentkezzni), aztán irány Siófok!

Péntek este hétig lehet még nevezni

Hámori Tamás versenyigazgató a tenisz-palya.hu érdeklődésére elmondta, hogy pénteken este hétig várják az érdeklődőket. Szombaton délelőtt fél tízkor a Siófok KC Teniszklub pályáin (Déli út 2.) lesz a sorsolás, s miután Gyarmati László versenybíró elkészítette a sorsolást, azonnal rövid megnyitót tartanak, s tízkor már kezdődhetnek is a mérkőzések.


- Két korcsoportban lesznek a párosverseny küzdelmei. A fiatalabbaknál a duó tagjainak összesített életkora nem lehet több, mint 99, a másik kategóriában a +100 korcsoport kettősei versenyeznek. A fiatalabbaknál a legjobb 4 duó kerül az október 8-án, vasárnap esedékes országos döntőbe. A csoportküzdelmek során körmérkőzés lesz, ám a folytatásban, a táblán már az egyenes kiesés forma dönt a továbbjutásról. A mérkőzések 6 nyert játékig tartanak, s 5:5 állásnál következik a normál (7-es) tie-break.

További információk:

Hámori Tamás, 20/419-6008, vagy thamori.isrbt@t-online.hu

Gyarmati László, 30/946-8520, vagy balatonpress@gmail.com

FaLang translation system by Faboba