A bajai 25 ezer dolláros verseny ideje alatt gyűlt össze a helyszínen az MTSz elnöksége, hogy megvitassa az aktuális témákat és döntést hozzon pár fontos kérdésben.

Két U14-es válogatott játékos eltiltási ügyében egyértelmű határozat született, így a korosztályos rangsorelső  Tóth Amarissa Kiarát (MTK) egy esztendőre, klubtársát, a ranglista 4. helyén álló Kántor Annát pedig fél évre tiltotta el a grémium a válogatott tagságtól, mert a fiatal teniszezők nem vállalták a szereplést a nemzeti csapatban.

A bajai elnökségi ülés szereplői - Fotó: MTSZ

A margitszigeti Nemzeti Versenyközpont kapcsán a huntennis.hu tudósítása szerint az ülésen elhangzott, hogy a beruházás előkészületei lezárultak, a közbeszerzési eljárások hamarosan elindulnak, így jövő tavaszra új fényében ragyog majd a korábbi Dózsa-stadion.

A legfontosabb téma a következő négy év stratégiája volt. Az elnökség úgy döntött, hogy amellett, hogy a profi versenyek sorozata nem szakad meg, nagyobb hangsúlyt kell fektetni a tömegbázis növelésére, melyre az MTSZ szakmai stábja hamarosan kidolgozza a megfelelő programokat.

Az MTSz elnökségi tagjait ezt követően a bajai polgármester is fogadta.

 

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső