A XIXO Open nemzetközi professzionális tenisztorna-sorozat zalaegerszegi állomásán, a 15 ezer dollár összdíjazású viadalon Balázs Attila kettős győzelmet aratott.

Azt követően, hogy Borsos Gábor társaként diadalmaskodott a párosban, vasárnap  délután az egyéni versenyről is besöpörte az első helyet. Az elődöntőben a szlovák Molcan, a fináléban az osztrák Pichler ellen győzött.

Nincs megállás: folytatás Zamárdiban.

Balázs Attila nagy formában teniszezik tavasszal - Fotó: MTSZ

Az egerszegi viadal igen izgalmasan alakult: élvezetes meccset láthattak a zalaiak. A magyar játékos 8. meccslabdáját váltotta győzelemre, s nyert végül 6:4, 6:4 arányban.

A Hungarian Futures második versenyének a Zamárdi Teniszklub ad otthont. A Balaton-parti egyesület telepe megszépült a rendezvényre, s már a szombat vasárnapi selejtezőkre sokan látogattak ki a helyszínre, s nézték az izgalmas összecsapásokat. A 32-es kvalifikációs tábláról nyolcan harcolták ki a feljutást - köztük Balla Péter is.

A főtábla mérkőzései hétfőn kezdődnek. Délelőtt tíz órától négy egyéni összecsapás lesz, majd délután a párostorna első fordulójának valamennyi meccsét lejátsszák.

Kedden aztán az egyéni viadal lesz a főszerepelő. A centerpályán egymást váltják a magyarok: láthatjuk Nagy Pétert, Filipovics Viktort, Borsos Gábort, Gödry Leventét, Szintai Dávidot, koraeste pedig az Australian Open juniortornájának győztesét, Piros Zsombort, s az egerszegi viadalon első helyen végzett Balázs Attilát

 

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső