Először rendeztek ilyen rangos (és népes) nemzetközi szenior versenyt a Mini Garros Teniszklubban.

A házigazdák nevében Turi Katus emlékezett vissza sok képpel és kedves köszönő szavakkal a nagy sikerű versenyre.

Nagy mozgás a versenyközpont környékén, előtérben Márton Kálmán

 

(Lapszemle: Facebook) * A Hungarian Indoor Championship Zsuzsa Körmöczy nevet viselő ITF Masters700 tornával kapcsolatos összefoglaló írást és az eredménylistát már közöltük. Ezúttal a házigazdák nevében Turi Katus szöveges fotóalbumával emlékezünk vissza a versenyre.

"Véget ért.... 38 országból 429 játékos, 49 versenyszám és 528 mérkőzés! Hatalmas számok, rengeteg odafigyelés és munka!

*Minden tiszteletem Beöthy Bettié, aki türelmesen, 3 idegen nyelvet folyékonyan beszélve segítette és tereltre a folyamatosan odaáramló tömeget, mint versenybíró

*Erdei Csabáé, a Szenior Tenisz Szövetség elnöke már hetekkel a verseny előtt intézte a háttér munkákat és verseny alatt sürgött-forgott-intézkedett-fizikai munkát...stb. Ha tudott enni, közben is telefonált

*Kisgyörgy Geri versenyigazgatóé, aki szponzorokat gyűjtött, kitalálta az "1-es pályát", hozta-vitte a versenyzőket (transzfer) és közben megnyerte korosztályát egyéniben ( 2 meccslabdát hárítva) és párosban is.

*Minden tiszteletem a házigazdák részéről Roza Marikáé, Szűcs Zolié és Nyitrai Janié, akik odaadóan és mindenre kiterjedő figyelemmel, sokszor 12-15 órát aktívan dolgoztak.

*Nagyon szépen köszönöm a "minigarrosos" vendégeknek a megértést és hogy sokan kijöttek nézelődni és szurkolni. Akik újoncként el is indultak....

*Végül, de nem utolsó sorban Családomnak, Zsuzsi, Zsolti és Norbi.... mindenhol mindig ott voltunk. Tényleg csak aludni jártunk haza, alkalmanként 4-5 órát.

Én részemről rendkívül élveztem és nagyon-nagyon büszke vagyok a Mini Garros dolgozói- és játékos-csapatára!


Üdv. Katus"

geri peti zsuzsi

 

mini garros copy 

mini garroson 2 copy

 

vizi e szilveszter

 

mini garroson

erdei csaba 2023

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső