Az esztendők óta bevált debreceni helyszín az egyetemi sportkluban zajló építkezések miatt idén kiesett a rendezői sorból, miként a beugró nyíregyházi klub is - ahol szintén megkezdődtek az átalakítások.

Nézzük meg a térképen, miként juthatunk el Szabolcsveresmart teniszpályáira, a július 1-3. közötti eseményre.

 

(tenisz-palya.hu) * A debreceni és nyíregyházi sportcentrumokban zajló felújítások miatt idén a szenior vidékbajnokság új helyszínen, Szabolcsveresmart sportközpontjában várja az indulókat. A Nyíregyházától 50, Kisvárdától 10 kilométerre levő Határok Nélkül Teniszakadémia 400 hektáros természetvédelmi területen, a Rétközi-tó partján helyezkedik el. A sportcentrum 12 teniszpályája közül 7 salakborítású, 1 pro clay, s van 4 fedett kemény (akril) pálya is.

A debreceni A Mozgó Cívisért Egyesület 2018 óta szervezi a szenior vidékbajnokságokat, s Kollár László ügyvezető elmondta, hogy a DEAC-pálya tribünjének felújítása, bővítése miatt ebben az évben le kellett mondaniuk a házigazdaságról. A szomszédos szabolcsiak megyeszékhelye örömmel vállalkozott a beugró szerepkörre, ám közben kiderült, hogy a nyíregyházi klubnál is korszerűsítés kezdődött, így került a verseny végül Szabolcsveresmartra.

- Örülünk a szomszédaink segítségnek, de jövőre ismét az immár megújult debreceni otthonunkban, a Dóczy József utcai egyetemi campus pályáin szeretnénk fogadni a szenior vidékbajnokság résztvevőit. Az idén már ITF 100-as nemzetközi torna lesz a magyar szenior vidékbajnokság. A szabolcsiak nagy örömmel vállalkoztak a rendezésre, szívvel, lélekkel zajlik az előkészítés. A HNTE sportközpontjában és a közeli környéken kedvező áron szállást kínálnak, a pályán meleg étkeztetés lesz, s szombaton estére borkorstolót is szerveztek. Az esemény fővédnöke Seszták Miklós korábbi fejlesztési miniszter, a térség országgyűlési képviselője, valamint Papp László, Debrecen polgármestere, az MTSZ elnökségi tagja.

A résztvevők a HNTA területén 15 ezer forint/szoba/éj/ kétágyas szobában kaphatnak elhelyezést, a 8 km-re található Bucka-lak 30 ezer Ft/szoba/éj négyágyas szobában kínál szálláslehetőséget, s lehetőség van a Kisvárda Sport Hotelben (23 500 Ft/szoba/éj - 2 ágyas szoba, reggelivel) is foglalni.

Az idei évtől az Országos Szenior Tenisz Vidékbajnokság nemzetközi rangra emelkedett és ezen túl a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) jelentkezési szabályai lesznek érvényesek és az ITF regisztrációs rendszerét kell használni a jelentkezéshez.

Főbb változások:

1. Csak az ITF rendszerén keresztül lehet regisztrálni
2. Végső nevezési határidő: 2022. június 21., 10 óra
3. Egyéniben nincs helyszíni nevezés, párosban viszont van.
4. Egyszeri 5€ alkalmi regisztrációs díjat kell fizetni a nevezési díjon felül minden indulónak (IPIN díj)

*

Előzetes fizetés (KEDVEZMÉNY!) június 21-én éjfélig
1 egyéni versenyszám – 11 500 Ft/fő
1 egyéni + 1 páros - 11 500 Ft/fő
1 egyéni + 2 páros – 18 500 Ft/fő
1 páros – 7 000 Ft/fő
2 páros – 11 500 Ft/fő

Fizetés június 22-től vagy a helyszínen
1 egyéni versenyszám – 15 600 Ft/fő (vagy 40 €/fő)
1 egyéni + 1 páros - 15 600 Ft/fő (vagy 40 €/fő)
1 egyéni + 2 páros – 25 350 Ft/fő (vagy 65 €/fő)
1 páros – 9 750 Ft/fő (vagy 25 €/fő)
2 páros – 15 600 Ft/fő (vagy 40 €/fő)

videkbajnoksag 22

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső