Az MTSZ és a Magyar Veterán Teniszezőkért Egyesület között létrejött támogatási szerződés alapján a 2017-re érvényes ötmillió forint pénzösszeg a szenior teniszezők versenyzését három területen segíti.

Színvonalasabbak lehetnek a nemzetközi versenyeink, valamelyest enyhülnek a hazai viadalok rendezőinek anyagi terhei, s pénzügyi támogatást kapnak a világversenyeken jól szereplő magyar veterán teniszezők.

A 2014-es Vas-megyei karácsonyi veterán verseny szereplőinek egy csoportja - Fotó: Szombathelyi Szabadidősport Szövetség


1. Magyar Veterán Teniszezőkért Egyesület által rendezett ITF versenyek megrendezésére, színvonaluk emelésére és a hazai résztvevők terheinek csökkentésére.

2. A magyarországi szenior versenyek rendezői labdát kapnak az eseményre, a kategóriától függően 3-5 kartont.

3. A nemzetközi versenyeken induló teniszezők esetében a Magyar Veterán Teniszezőkért Egyesület vállalja
- a világ- és Európa-bajnokságon, illetve a Klubcsapatok Európa-bajnokságán résztvevő játékosok és csapatok nevezési díjainak kifizetését.
- A 2017. évi világ- és Európa-bajnokságon érmes helyezést elérő teniszezők utazási költségeinek utólagos megtérítését.
- A 2017. év legjobb férfi és női játékosának 50-50 ezer forint sporteszköz vásárlására jogosító ajándék utalvány átadását.
- A keszthelyi ITF versenyen és Körmöczy Zsuzsa emlékversenyen egyéni döntőbe jutott magyar játékosok nevezési díjainak visszatérítését, amennyiben a versenyszám minimum 8-as táblán kerül megrendezésre.

A fenti támogatásokat az alábbi feltételek teljesítése esetén folyósítják.

- egyesületi tagdíj befizetése
- három hazai ITF versenyen való részvétel
- két hazai szenior versenyen való részvétel

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső