A zongoránál David Foster zenész, a rockbandában Grigor Dimitrov, Tommy Haas és Roger Federer énekel. A "háttérből" felharsan Novak Djokovics hangja is.

"Komolyan mondom, alakítunk egy fiúbandát, One Handed Backhand Boys néven" - írta Federer tweetüzenete alá. Nos, az Egykezes fonák fiúk netre feltett videója jól cseng: a Chicago együttes Hard To Say I'm Sorry című balladáját dolgozták fel a Haas-após David Forster szakmai segítségével és zongorakíséretével.

Érdemes meghallgatni!

One Handed Backhand Boys

Federerék már a januári Australian Open alatt is összeállították a dalt, mostanra azonban koreográfiát is készítettek hozzá, és egyetlen, ám annál ütősebb sor erejéig Djokovicsot is bevágták a klipbe.

Az Indian Wellsben zajló tornán újságírói kérdésre Federer elmondta, hogy még Ausztráliában ünnepelték az ügynöke születésnapját, és jelen volt David Foster zeneszerző is. "Énekelni kezdtünk, és úgy éreztük, ez túl vicces, hogy ne osszuk meg. Most viszont stúdióba is elmentünk, és van egy nagyon vicces vendégszereplőnk - utalt Djokovicsra. - A végeredmény egyszerre nagyon rossz és nagyon jó."

"A szöveget nem is tudom igazán jól, ezért a stúdiófelvételen egy iPhone-ról olvasom - tette hozzá a 18-szoros Grand Slam-bajnok. - Ezúttal egyfajta playbacket alkalmaztunk, hogy szépen szóljunk, ne úgy, mint az előző videón, ahol mintha macskák és kutyák énekelnének."

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső