Nem sokkal Toni Nadal és Magnus Norman budapesti látogatása után az edzőszakma újabb jeles képviselője látogat Budapestre. Március 12-én, vasárnap Mike Barrell tart előadást a Nemzeti Edzésközpontban.

A Dunakeszi Tenisz Klub (a Magyar Tenisz Szövetség szakmai támogatásával) hosszú távú megállapodást kötött Mike Barrell-lel és az EVOLVE9 csapatával, amelynek első állomása a március 12-ei Court Warrior Workshop című szeminárium lesz. 

A téma: a 10-12 éven aluli gyermekek versenyzővé válása és a velük való foglalkozás folyamatos javítása.

A program után az MTSZ edzői fórumot rendez, szintén a NEK épületében.

Mike Barrell a gyermekek teniszoktatásának világszerte elismert professzora


Mike Barrell-t nem kell bemutatni, hiszen mindamellett, hogy a világ egyik legkeresettebb és legnépszerűbb szakmai előadója, 2006-ban tartott először szemináriumot Magyarországon. Az akkor még Ariel mini-tenisznek nevezett forradalmi programja a ma már nemzetközileg is elismert Play and Stay Program elődjeként számos hazai klub utánpótlás tenisz oktatását változtatta meg hatalmas sikerrel. 

Az ITF és Tennis Europe által is elfogadott Play and Stay módszer 2009 óta Magyarországon is az egyik legsikeresebb utánpótlás-nevelő programmá nőtte ki magát. Mike második, 2009-es magyarországi szemináriuma legalább akkora siker volt, mint az első, amely arról tett tanúbizonyságot, hogy a 10 éven aluli gyerekek oktatásának és versenyeztetésének kezdeti lépéseit sikeresen ezzel érdemes elkezdeni. 

A Court Warrior Workshop egy olyan speciális teniszedzői újdonságokkal teli szakmai anyagot átadó gyakorlati és elméleti képzés, amellyel a 10-12 éven aluli gyermekek versenyzővé válását és annak körülményeinek javítását hivatott bemutatni szerte a világon, nem kevés sikerrel. 

A Dunakeszi Tenisz Klub (a Magyar Tenisz Szövetség szakmai támogatásával) hosszú távú megállapodást kötött Mike Barrell-lel és az EVOLVE9 csapatával, amelynek első állomása a március 12-ei szeminárium lesz. 

A programról bővebben itt olvasható: 
http://www.evolve9.com/product/court-warrior-workshop-hungary/

Helyszín: Nemzeti Edzésközpont, 1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.
Időpont: 2017. március 12. vasárnap, 9-16 óra között
Jelentkezés: Bogyó Tamás, +36-70/945-0600
E-mail: coaching@huntennis.hu
Részvételi díj: 78.50 USD vagy 23 ezer forint

 

A program végén, délután fél öttől a Magyar Tenisz Szövetség edzői fórumot rendez. Témák: a Play and Stay versenyrendszerből való átmenet a korosztályos versenyekbe, valamint a 12-es korosztályos versenyrendszer és ranglista. 


Az ingyenes edzői fórumon minden olyan teniszedző részt vehet, aki rendelkezik hazai vagy külföldi alap, közép, vagy felsőfokú teniszedzői végzetséggel, vagy MTSZ edzői A+, A, B,vagy C licence-el, vagy GPTCA, PTR, RP, stb. szervezet valamely szintjével. 

A részvételi szándékot az edzői végzettség megjelöléssel legkésőbb március 10., péntekig kell elküldeni a g.juhasz@huntennis.hu e-mail címre.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső