Szombaton és vasárnap rendezik a női Szuper Liga négyes döntőjét, vasárnap a csoportharmadikok bentmaradási osztályozóját.

A Final Four rendezője a mogyoródi Open Teniszklub.

A hat pályás centrumban szombaton 11 órakor kezdődnek az elődöntők.

 

Tenisz-palya.hu/MTSZ * Nyírő László versenybíró honlapunknak elmondta, hogy szombaton 10.30-kor lesz a kapitányi értekezlet, ahol sorsolással eldöntik, hogy a két elődöntős párosítás (SZTE Sportmánia Szeged-MTK és Kiskút TK-Budaörsi SC) közül melyik összecsapás kerül majd a klubházhoz közeli három pályára, s ennek megfelelően melyik elődöntő meccsei lesznek a 4-6. pályákon.

- A győztesek vívják majd vasárnap a Szuper Liga döntőjét, a vesztesek pedig a dobogó harmadik helyéért csatáznak, ugyancsak 11 órától. Szakmai megjegyzés, hogy RS Soderling labdával rendezzük a meccseket, 9/11 labdacserével, minden találkozón hivatalos, ITF minősítésű bíróval. A pályán küzdők vizet és törülközőt kapnak, a csapatok tíz fős küldöttségének az MTSZ ebédet ad.

Információink szerint a szegediek komoly összeállítási problémákkal küzdenek, a Covid is nehezíti helyzetüket, így speciális engedélyt kértek a szövetségtől, hogy négy játékossal is elfogadják szereplésüket a hét végi Final Four során. Az MTK viszont vélhetően legjobbjait is csatasorba tudja dobni, hiszen pénteken délelőtt a karlsuhei WTA-verseny negyeddöntőjében megszakadt Gálfi Dalma és Bondár Anna addigi remeklése, így vélhetően 1. és 3. helyen nevezett játékosuk is megérkezik időben, s a csapat rendelkezésére tud majd állni.

A Szuper Ligában maradásért a két csoportharmadik gárda, a Fortuna SE és az újonc DEAC csatázik majd vasárnap 11 órától a fővárosi csapat otthonában, a Gyökér utcai pályákon.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső