Különös duatlonra várják a résztvevőket. A szervezők felismerték, hogy a két sportág kedvelőinek tábora sok esetben „átfedi” egymást: a lejtők lovagjai a teniszpályán is jeleskednek, s gyakorta téli-nyári váltásban űzik a két testmozgást. A fedett pályás teniszezés lehetősége még azt az élvezetet is megadja, hogy a téli időszakban párhuzamosan hódoljanak mindkét kedvenc sportáguknak.

Őket „célozza” meg, immár harmadik esztendőben a Sí és Tenisz Kupa, melynek küzdelmeit március 10-15. között tartják Felső-Ausztriában, Linztől 60 kilométerre délre.

Tenisz és síelés közös programban

A verseny központja a poppenguti Relax- & Wanderhotelben lesz.

A páros teniszverseny küzdelmeinek nagy részét március 11-13. között rendezik, a döntőt március 14-én kora délelőtt iktatták programba. Nem sokkal később startolnak Hössbahn Bergstation – Huttererböden környékén a síelők, hogy 13 órától két futamban eldöntsék, ki a leggyorsabb a lejtőkön.

Este Hütte-party és eredményhirdetés zárja a programot.

A versenykiírással és a nevezéssel kapcsolatos kérdéseket e-mailben lehet elküldeni (e-mail küldése »), a programmal és a szálláslehetőségekkel kapcsolatban Tatár Annamária ad tájékoztatást (+36-70/376-0634, e-mail küldése »)

 

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső