Sorozatban három rangos versenynek is otthont ad majd a BOK Csarnok. Már kaphatók a jegyek a WTA és az ATP Challenger versenyekre.

Februárban Budapestre figyel a nemzetközi teniszvilág is. Két nagyszabású viadalt és egy rangos edzőkonferenciát szerveznek a magyar fővárosban. A BOK csarnok ("leánykori" nevén: Syma csarnok) a köztes időben a felnőtt magyar bajnokságnak is otthont ad.

Világsztárok teniszeznek a magyar fővárosban

Nem túlzás tehát: ki lehet költözködni a Dózsa György úti csarnokba, hiszen februárban non-stop a teniszé lesz a főszerep.

Február 4-én, szombaton a selejtezővel elrajtol a budapesti ATP Challenger verseny, melyre ezúttal is TOP 100-as játékosok jelentkezése várható.

Amint a Challenger tornának vége, kezdetét veszi a felnőtt országos bajnokság, mely február 13-16. között ad teniszes látnivalót a BOK csarnokban

Febuár 17-én, pénteken már a hölgyek veszik birtokukba a pályákat. A 226 ezer dollár összdíjazású WTA-viadalon ott lesz a teljes magyar Fed Kupa csapat (mely Tallinnból, az euro-afrikai zóna I. osztályának küzdelmeiről toppan be), s így testközelből láthatjuk Babos Timit és a csapat többi tagját is, továbbá még jó pár Top 100-as női versenyzőt.

Akárcsak a hónap többi eseményén, a 12 év alattiaknak és nyugdíjasoknak ezen a tornán is ingyenes a belépés. Egyesületek, iskolák figyelem: amennyiben egy felnőtt legalább tíz, 12 év alatti gyermekkel érkezik, a felnőtt ingyenesen léphet be.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső