Nyomtatás

A Babos-család nevével fémjelzett Budai Tenisz Centrum ultramodern sportközpontja veszi át rövidesen az egykori BSE-pályák szerepét.

A Városmajor szívében a Szamos utcai egykori BSE teniszklub hosszú ideig aludta Csipkerózsika-álmát. Az öreg fák árnyékában, a vörös salakon és a vadonatúj Ausztrál Open-pályákon 2017 nyarán már újra pattog a labda és a teniszező gyerekek zsivaja élettel tölti az új létesítményt.

A megújult klubház mellett 5 teljesen felújított modern salakpályával és 4 ReboundAce felületű keménypályával várja a játék szerelmeseit.

A tervek szerint a létesítmény a sportág teljes spektrumának otthont nyújt majd, s az óvodásoktól a szenior korú játékosokig, a társasági versenyek résztvevőitől a rangos nemzetközi tornák profi szereplőin át a diáksportolókig mindenki szívesen látott vendég lesz itt.

Társasági tenisz, étterem, kondicionáló helyiség, szauna, sportorvosi ellátás, gyógytorna, sportpszichológia, teniszovi, play and stay, iskolatenisz, szabadidős- és társasági tenisz, amatőr és versenysport szerepel a kínálatban.

A WTA versenyeken remeklő Babos Tímea mentorként kapcsolódik a klubhoz, melynek szakmai igazgatója édesapja, Babos Csaba lesz.

FaLang translation system by Faboba