Honlapunk arról értesült, hogy a közelgő közgyűlés előtt a magyar tenisz megújulásának lehetőségeiről szervez véleményformáló-egyeztető megbeszélést három Facebook-csoport szombat délután 2 órától Budapesten, a Budakeszi úti Remíz étteremben, ahova a fővárosból és vidékről várnak mindenkit, aki ötletével, javaslatával segíteni szeretné az előrelépést.

 

A meghívóra a Facebookon bukkantunk, az alábbiakban változtatás nélkül közöljük posztjukat:

A Vidéki Tenisz, a Teniszezők a Teniszért és a Tiszta Tenisz képviselői szeretettel meghívnak minden olyan tagszervezeti képviselőt, szakembert, jelenlegi és korábbi versenyzőt, akik nyitottak arra, hogy közösen, párbeszéd útján kialakítsák a szakmai, szervezeti felépítésre vonatkozó álláspontjukat a közelgő, június 12-i tisztújító közgyűlésre.

Nagyon szeretnénk, ha ebben a megújulási időszakban a magyar tenisz valamennyi szegmense lehetőséget kapna a véleményformálásra, ezt követően pedig közösen tudnánk képviselni a javaslatainkat, annak érdekében, hogy a kormány és a sportállamtitkárság partnerségével ténylegesen egy új korszak tudjon elindulni a magyar teniszben június 12. után.

A találkozóra a Remíz Kávéház és Étteremben, (1021 Budapest, Budakeszi út 5.) kerül sor most szombaton, tehát május 30-án 14 órától!

Amennyiben igény mutatkozik rá, az online csatlakozásra is tudunk lehetőséget biztosítani zoom programon keresztül.

Várunk mindenkit szeretettel!

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső