Csütörtökön debütált a Tankcsapda legújabb videója, amelyben számos ismert arc is feltűnik.

Újrakezdésről és az életről énekel Lukács Laci a Szüless meg újra című számukban, amelynek videójában megjelenik Babos Tímea is.

 

A háromszoros Grand Slam-tornagyőztes soproni teniszklasszis mellett Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Nagy Zsolt színész és Serényi Zsolt, a tetovált séfként ismert szakács is látható.

A Tankok elmondták, hogy ezzel együtt már több daluknak is megszületett a vázlata korábban, s a vészhelyzet alatt, mivel turnézni nem tudtak, volt idejük foglalkozni ezzel a számmal - olvasható a debreceni együttesről készül dehir.hu cikkben.

– A főtámogatónknak nagyon megtetszett ez a dal, szinte azonnal eldőlt, hogy klipet is kap majd – magyarázta a zenekar. A Tankcsapdások hangsúlyozták:

– A dal üzenete és a mostani helyzet mindenkit érint valamilyen formában, attól függetlenül, hogy valaki rockzenész, pék vagy szakács. Ezt a hangulatot szerettük volna átadni, illetve azt a reményt, amelyet a szám címe is hordoz. A Tankcsapdára mindig is az előretekintés volt a jellemző, próbálunk arra koncentrálni, hogy mi az, ami erőt adhat, amitől újra megszülethetünk – mesélték a zenészek.

Hallgassátok meg a teljes klipet!

 

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső