A tenisz-palya.hu két napja közölte, hogy a Szövetség a Magyar Veterán Teniszezőkért azzal segítené a nehéz anyagi helyzetben levő MTSZ-t, hogy saját büdzséje terhére a június 12-re tervezett Közgyűlés helyszínéül négypályás, oldalról levegőző csarnokot bérelne a Mini Garros telepén, ahol a több száz gépkocsi parkolására is remek lehetőség van.

A hivatalos ajánlatra válaszolva a szövetség jelezte, nem akar élni a gáláns ajánlattal.

 

Íme Juhász Gábor főtitkár levele A SZENIOROK AJÁNLATÁRA:

Tisztelt Erdei úr, Kedves Csaba!
Köszönjük a felajánlást, de az már az elnökségi döntést követően érkezett. Azonban egyrészt idő hiányában, a jogszabályi kötelezettségek miatt nem tudjuk már megváltoztatni a közgyűlés helyszínét, másrészt – ahogyan olvashatta az elnökségi határozatban - amennyiben a közgyűlés időpontjáig a járványhelyzet miatti korlátozások mégsem enyhülnek, úgy azt el kell halasztani.

A bizonytalan esemény miatt is döntött úgy az elnökség, hogy olyan helyszínt keres, amelynek halasztás esetén nincs felesleges anyagi következménye.

A jelenlegi járványügyi helyzet sajnálatos módon minden téren befolyásolja mindenki életét, és több kellemetlenséggel jár valamennyiünk számára. Jelen esetben azzal, hogy parkoló helyet kell keresni a NEK környékén, bár ez az eddig a NEK-en lebonyolított közgyűléseken nem jelentett akadályt, mint ahogy 2016. december 10-én sem.

Üdvözlettel,

Juhász Gábor
Főtitkár / General Secretary

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső