A Szövetség a Magyar Veterán Teniszezőkért azzal segítené a nehéz anyagi helyzetben levő MTSZ-t, hogy saját büdzséje terhére a június 12-re tervezett Közgyűlés helyszínéül négypályás, oldalról levegőző csarnokot bérelne a Mini Garros telepén, ahol a több száz gépkocsi parkolására is remek lehetőség van.

Íme a szeniorok hivatalos ajánlata.

A bal oldali csarnok felülről fedett, oldalról viszont nyitott, s szellőzik

Tisztelt Főtitkár Úr!

Az MTSz honlapjáról értesültünk, hogy a június 12-re tervezett tisztújító Közgyűlés tervezett helyszíne a NEK.

Annak ellenére, hogy a legutóbbi, a békéscsabai helyszínnél ez sokkal megfelelőbb a tagság egésze számára, a küldöttek várható létszáma miatt legalább 150-200 parkolóhelyre lenne szükség, ami a NEK-en és közvetlen környékén levő lakóövezetben nem megoldható.

A helyszínválasztás során gondolom, hogy a gazdaságosság volt az elsődleges szempont az MTSz jelenlegi anyagi helyzetében, ezért szeretnék a szenior tenisztársadalom nevében egy hivatalos felajánlást tenni.

Budapesten, a Mini Garros Teniszklub 4 pályás csarnoka alkalmas helyszín lenne a közgyűlés lebonyolítására, hiszen az Asia Center parkolójában bőven elfér ennyi gépjármű. A Szövetség a Magyar Veterán Teniszezőkért szívesen kibérli a csarnokot a Közgyűlés teljes időtartamára, hogy a tagságnak ne a parkolással kelljen a Közgyűlés napján bajlódnia.

Mivel a teniszcsarnok már a szellőztetett időszak szerint, lebontott oldalfalakkal üzemel, a koronavírus járvány szempontjából is alkalmasabb helyszínnek tűnik, a mérete is lehetővé teszi, hogy a képviselők ne összezsúfolva, hanem távolabb üljenek egymástól.

Mivel ez a megoldás ebben a formában nem ró az MTSz-re többletköltséget, kérem a hivatalos meghívók kiküldése előtt felajánlásunkat fontolóra venni.

Köszönettel,
Erdei Csaba elnök,
Szövetség a Magyar Veterán Teniszezőkért

 

mini copyAz újpalotai klub fedett csarnoka

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső