Pintér András, a magyar szenior szövetség éléről 16 esztendő után tavaly leköszönt elnök életműdíjat kapott, Fuchs Anna és Fegyveres Péter pedig az Év játékosának járó elismerést vehette át csütörtökön este a magyar nemzetközi fedett pályás veteránbajnokság idején a Park Tenisz Klubban rendezett ünnepségen.

A nemzetközi viadal Players' Party rendezvényén a szervezők büszkén ismertették: 31 országól érkeztek játékosok Magyarország legnagyobb létszámot mozgató teniszversenyére.

Pintér András veszi át a díjat Bíbok Tamástól, a szeniorok főtitkárától

 

Erdei Csaba, a Szövetség a Magyar Veterán Teniszezőkért testület elnöke honlapunknak elmondta, hogy a korábbi vezető, Pintér András az életműdíj mellé - mivel a víz alatti fotózás a hobbija, és gyönyörű naptárokat szokott készíteni - kapott egy víz alatti felvételek készítésére alkalmas GoPro kamera szettet (a legmodernebbet), hogy a jövőben az álló képek készítésével egyidőben mozgó felvételeket is tudjon készíteni.

Az elmúlt esztendőben nyújtott teljesítményéért Fuchs Anna, illetve Fegyveres Péter vehette át az Év játékosa díjat, s az ezzel járó 50 ezer Ft értékű sportszervásárlási utalványt.

Az elődöntőkhöz, finálékhoz közeledő Körmöczy Zsuzsa magyar nemzetközi fedett pályás teniszbajnokságról büszkén újságolta a szövetség vezetője, hogy a több mint 280 nevezőjével jelenleg ez Magyarország legnagyobb tenisz versenye (megelőzte a tavalyi keszthelyi versenyt is nevezési létszámban): 31 országból érkeztek játékosok, még dél-amerikai országokból (Brazília, Uruguay, Argentína) is van résztvevője a viadalnak.

 

fegyveres s fuchs

 

 

djak 2020

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső