Több mint hat évvel ezelőtt, 2017 márciusában jelent meg először a weben a tenisz-palya.hu portál. Most úgy szűnik meg, hogy megmarad: elnevezést és formát vált, kibővíti tartalmát és szolgáltatásait, de megőriz mindent az előző időszakból.

Jannik Sinner az alábbi interjúban beszél az olasz tenisz előretöréséről, a saját sportolói fejlődéséről és a jövőben rá váró párviadalokról. „A rivalizálásunkból Alcarazzal sok jó kisülhet” - olvasható a német teniszmagazin interjújában.

Jani Réka az igen nehéznek tűnő párizsi sorsolás ellenére bizakodóan várja a keddi rajtot a dél-koreai Su Jeong Jang ellen. A magyarok közül azonban nem ő, hanem Marozsán Fábián nyitja meg a sort, s nyomban hétfőn délben a legyőzhetőnek tűnő ausztrál, Li Tu ellenében. Piros Zsombor kedden lép először pályára a német Koepfer ellen, aki két éve még top50-es teniszező volt.

Márky Jenő, az RTA és a budapesti WTA verseny igazgatója

Szűk két hónap múlva kezdődik Hungarian Grand Prix WTA tenisztorna a Rómain. Július közepén nyolc napon át szurkolhatunk – remélhetőleg sok magyar játékosért is.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső