A hetedik helyen végzett a Tennis Europe U14-es mesterversenyén Bíró Melinda.

A szegedi Gellért SE fiatal kecskeméti játékosának 2021-es esztendejét edzői, Kuhárszky Zoltán és Kiss György értékelték honlapunknak.

A 2007-es korosztály hazai legjobbjára jövőre is nagy kihívások várnak, hiszen megkezdi a junior ITF-tornákon való versenyzést.

Fenyves Gréta, Udvardy Luca, Dankó Vanesa, a háttérben Gulyás István

Az Udvardy Luca, Dankó Vanessa, Fenyves Gréta összeállítású U16-os leányválogatott a 12. helyen végzett a Junior Billie Jean King Kupán.

A korosztály csapatvilágbajnokságán sok értékes tapasztalatot szerzett a Gulyás István által vezetett társulat, s még a torna névadójától is kaphattak tanácsokat.

A női szakág utánpótlásáért felelős szakember szerint erőteljesebb játékstílust kell alkalmazniuk a magyar fiataloknak.

Nemcsek Norbert és Borsos Gábor

A spanyolországi Bilbao városában zajló kontinensbajnokságon férfi és női válogatottunk is bejutott a legjobb nyolc közé.

Sok egykori és jelenlegi teniszező, beachtennis-játékos szerepelt a magyar együttesben.

Kerekes Péter szövetségi elnök értékelte a bravúros teljesítményt.

Akárcsak a vébén, a hazai országos bajnokságon is a nagy mezőnyök miatt időben és térben elkülönült a veterán korcsoportok küzdelme.

A 65 fölötti korosztályok az MLTC-n napsütéses szép őszi időben játszottak a múlt héten, az ifjabbak nem csak egymással, hanem az esővel és széllel is hadakoznak ezen a héten a Park Tenisz Klub pályáin.

Íme az első etap, a 65 év feletti teniszezők összesen tizenöt versenyszámának eredménylistája.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső