A Vasas teniszezője, Nemcsek Gréta nyerte az U12-es leányok fedett pályás országos bajnokságát, párosban pedig ezüstérmes volt a bajai Szalay Milla oldalán.

Nevelőedzőjét, Bocskay Józsefet nem lepte meg a siker, pontosan tudja, tanítványa még sokra viheti a teniszpályán.

A fiatal játékos él-hal a teniszért, de sok más sportág történéseit is örömmel követi.

Az MTSZ legutóbbi elnökségi ülésén Lázár János elnök megerősítette: 1,1 milliárd forintnyi forrás már biztosított a 2021-es költségvetéshez.

A testület személyi kérdésekben is döntött. A szakmai stábot férfi vonalon Palágyi Miklós, Noszály Sándor és Kisantal Péter, a hölgyeknél pedig Babos Csaba, Fekete Rudolf és Gulyás István alkotja.

Az MTSZ szakmai igazgatója, Sávolt Attila szerint ezzel meg is indulhat az építkezés, a programok beindításához megteremtődtek az anyagi feltételek.

Az F14-es Ob eredményhirdetése: Major, a bajnok Kincses, a kép jobb szélén a finalista Kristyán

A 14 éves korosztály fedett pályás magyar bajnokságán Bíró Melinda után Kincses Kolos is duplázni tudott: az egyes mellett párosban is tornagyőztes lett a Debreceni Egyetem Teknős csarnokában rendezett Unideb Kupán.

A csütörtöki napon a fiúk mindkét döntője gyors meccset hozott, az esélyesek győzelmével zárult.

Szűcs Lajos akkori elnök (jobbról) a 2017-es torna eredményhirdetésén. A döntőben Lucas Pouille 6:3, 6:1-re nyert Aljaž Bedene ellen.

A román tulajdonos Budapest helyett Belgrádba költöztette az áprilisi ATP250-es versenyét. Tiriac döntése a levegőben lógott, ám kérdéses, mi lesz a másik áprilisi csúcsversennyel, a magyar fővárosba tervezett Fed Kupa világdöntővel.

Miként azt sem tudni még, hazaköltözhet-e Bukarestből a nyári WTA-torna.

Lesz viszont 12 kisebb verseny, hat férfi és hat női ITF viadal, a magyar játékosok pontszerzését segítendő.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső