Tóth Judit Bianca és tanítványainak egy csoportja

Sportolni a fizikális állapottól és az életkortól függetlenül mindig kell − jelenti ki Tóth Judit Bianca, aki alapozó utánpótlás-nevelő edzőnek tartja magát, de az óvodai, iskolai és családi tenisznapok szervezése mellett a helyi kerekesszékesek sorsát is a szívén viseli.

A szakember útja a Bartók Béla útról kanyargósan vezetett Székesfehérvárra, ahol lassan harminc éve népszerűsíti a sportágat, s ezért a munkájáért 2018-ban Pro Civitate díjjal jutalmazták.

Tóth Judit Bianca szerint a teniszben a harmónia a legszebb, de ő az életben is az együttműködést tartja a legfontosabb tulajdonságnak.

Aki saját jogon indulhatott volna a selejtezőben vagy a főtáblán, megkapja a brit rendezők utalását.

A wimbledoni tenisztorna a verseny törlése ellenére kiosztja a pénzdíjakat.

Csaknem négymilliárd forintnak megfelelő összeget juttatnak el a potenciális résztvevőknek.

Ezüstcsapat: Drahota-Szabó Dorka, Hajnal István, Lukács Lívia, Susányi Zsófia, Bartha Panna, Zádori Réka

A Székesfehérváron szerdán meglepetés-győzelmet aratott Sportmánia-PVTC együttese csütörtökön Budapesten biztosította be női Szuper Ligás ezüstérmét a Fortuna SE legyőzésével.

A szegedi-pécsi együttműködés már első évében sikert hozott: a Sportmánia-PVTC igazi csapatként lépett minden találkozón pályára.

A Fortuna SE is remekül helyállt saját nevelésű játékosaival, egyetlen vendégük, a 14 esztendős Molnár Kitti pedig első játékosként ötből három győzelemmel mutatkozott be karrierje első felnőtt csapatbajnokságában, amely azonnal a Szuper Liga volt.

Eddig az 52 héten belül elért 18 legjobb eredmény alkotta az ATP világranglista pontszámát. A leállás okozta kényszerszünet átírja a rendszert: a mostani döntés szerint 94 hétig őrzik meg a játékosok az eredményeiket.

2019 márciusa és 2020 decembere között nem veszít senki pontokat, ám továbbra is a legjobb 18 eredmény számít

A WTA még nem nyilatkozott a járvány utáni az augusztusi újrakezdés pontszámításáról.

Már ha lesz nemzetközi újraindulás augusztusban...

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső