Udvardy Panna - magyar tornagyőztes Floridában

A Mark Gellard által vezetett csapat támogatásával nyerte meg vasárnap a floridai 25 ezer dollár pénzdíjazású ITF-tornát Udvardy Panna.

Az Egyesült Államokban élő fiatal magyar teniszezőnő úgy érzi, hogy egészen más mentalitással lép pályára, amióta profi team áll mögötte.

Udvardy Panna a jövő héten végre a top 300-on belül lesz, célja, hogy már idén felférjen valamelyik Grand Slam kvalifikációs táblájára.

Kardos Lora

Kardos Lora, Igor Savgira, Farkaslaki-Hints Flóra és Tóth Ákos János a Champions Bowl idei hazai selejtezőtornájának győztesei.

Az umagi világdöntőre utazó csapat végleges összeállítása a hétvégi eredmények összesítése után derül ki.

Temesvári Andrea szerint ebben az életkorban már nagyon fontos a nemzetközi összehasonlítás, hiszen ez vezet a reális énkép kialakításához.

A nagy bejelentés 2019-ben, Londonban: Billie Jean King, Fürjes Balázs, Szűcs Lajos, akkori MTSZ-elnök és Richter Attila, ex-főtitkár

A női teniszcsapatok világdöntője, a Fed Kupa néven anyakönyvezett, s immár az alapító Billie Jean King nevét viselő szupertorna három évig lett volna pesti látványosság, ám a járvány miatt eddig nem tudták megrendezni - s immár eldőlt: új helyszínt keres az ITF.

Ami miatt nem igazán bánkódik az MTSZ.

A milliárdos kiadások nagy részét megúsztuk, ám nem lesz egyszerű feladat a még zajló kármentés.

Nem szokásunk Facebook megjegyzéseket posztolni, önálló véleményként tiszteljük ezeket, ám mivel ezúttal az MTSZ keddi elnökségi ülése is foglalkozott egyik tagtársának nyílt levelével, s válaszát közreadta a szövetség hivatalos honlapján, úgy gondoljuk, a tenisz-palya.hu is megosztja olvasóival mindkét nyílt levelet.

Kommentár, változtatás nélkül közüljük a két véleményt.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső